Halloween

Jahajapp, då var det helg igen. Väldans va tiden går fort! Imorgon är det Halloween och det märks kan jag lova. Alla hus är dekorerade och fina. Jag har t.o.m. gått och köpt mig en kostym:D. Skall vara en liten nyckelpiga. Kostymen är väääääldigt kort märkte jag när jag kom hem (det var väldigt mörka omklädningsrum) så jag skall ha svarta leggings under. Men egentligen, wtf, det är ju "inne" att klä sig porrigt här i staterna på Halloween:D.

Idag har jag hängt med Annabel. Det var väldigt trevligt. Vi åkte till en liten outlet här i närheten och åt lite mat, shoppade och gick på bio. Jag köpte en asskön Adidaströja och en sportväska (eller vad man kallar det). Eftersom jag skall åka till Bettan imorgon måste jag ju ha en stor väska att packa mina saker i. Jag har dock kommit på att jag måste spara pengar. Så hädanefter skall jag sätta undan 40 dollar varje vecka. Det kommer bli mycket i slutet;). Haha...undra hur länge jag kommer lyckas!

Aja, ha en trevlig Halloween allesammans.
Pusssss<3

Tankar och funderingar

Jaa..ibland blir allting inte riktigt som man har tänkt sig. Idag har jag funderat på att åka hem, på riktigt. Har inte direkt haft en bra dag, men äsch. Jag har bestämt mig för att jag skall för fasiken klara av det här. Saker och ting blir nog inte bättre av att jag kommer hem.
Jag ser verkligen fram emot denna helgen. Få tankarna på annat håll. Skall in till stan på lördag för att kolla på en parad. Sen blir det utgång:)! Tur att jag har Emma, för annars hade jag varit nykterist detta året. haha..(Emma är 22, så jag menar att hon kan köpa ut). Efter utgången skall vi sova hos Bettan i Brooklyn, så detta blir nog en väldigt trevlig helg. :)

Nu skall jag ta och försöka sova! Känner mig helt utmattad!
Puss och Kram

Ni anar inte hur mycket jag uppskattar er där hemma nu när jag är borta! Ni är guld värda! :)

baaaaajs

ÅÅÅåååå...jävla bajsapa! Jag hade seriöst skrivit en hel sida, så försvinner hela jävla skiten! Gud va arg jag blev nu! Jag tänker inte skriva om det heller!!!!

Idag har varit en händelselös dag. Det har regnat hela dagen och jag har inte gått utanför dörren. HHAHA..bra jobbat Emma! Hoppas vädret blir bättre imån så att jag kan ta mig ut och promenera lite! 
Imorgon skall jag förmodligen åka och köpa en Halloween-outfit. Ja vet, jag är ute i sista sekunden, men bättre det än aldrig. Vi skall ju förmodligen gå ut på lördag, och klär jag inte ut mig kommer man nog känna sig lite utanför. 

Ha det bra människor!  

Blää på skype

Idag blev jag lite arg på skype. Hade bestämt att prata med Tina förut idag, men tydligen så ville inte skype fungera:@. Väääldigt irriterande! Blev jättebesviken när vi inte kunde prata. Hade ju sett fram emot vårt lilla samtal. Aja, vi får ta det en annan dag.
Hann iaf prata med Jennifer idag och hon skall förmodligen komma hit över nyår:D. Weeeeei! Det kommer bli askul i så fall.

Snart skall jag åka till Starbucks med Sophie, om hennes familj kommer hem nån gång. Hoppas på det för jag vill komma ut. Har mestadels suttit inne idag! Inte okej!

Hoppas ni har det bra alla där hemma!
Pusss

Reng och rusk

Asså jag blir galen på vädret här i USA. Ena dagen är det hur fint och varmt som helst, för att nästa dag vara kallt och regnigt. Som idag till exempel. Nu regnar det där ute och är kallt. Bläää! Men aja, det positiva med detta är ju att man går från kallt till varmt, vilket jag gillar! :)

Igår funkade typ inte mitt internet, vilket var väldigt irriterande. Eller det funkar när jag sätter mig här uppe i köket, men inte nere i mitt rum. Det är lite frustrerande på kvällarna...men jaja. Jag överlever! :)

Igår var det en man som hade försökt komma in i vårt område utan tillstånd. Han sa att han skulle till vårt hus och att han skulle fotografera det eller nåt:S. Lite läskigt! 

Aja, har inte så mkt mer att skriva så här får ni lite bilder på hur det ser ut inne i huset! 

 


Köket

 
Vardagsrummet


"Finrummet" eller vad man skall kalla det


Källaren där jag bor


Min lilla TV-hörna


Mitt rum


Walk-in closet! Det gillar vi:)


Braaa helg!

Tjoho!
Sorry för dålig uppdatering! Jag har haft en jättebra helg:). Va inne i NYC båda dagarna, och jag kan bara säga att man aldrig kan tröttna på den staden. Man upptäcker seriöst nya saker att göra hela tiden. Igår åkte jag in och mötte upp Emma, Bettan och en tjej som heter Elin som kom förra veckan. Vi strosade runt i stan, trots regnet, och hade det jättetrevligt. Även fast det spöregna så var det hur skönt som helst att gå runt. Det var typ 20 grader, så man frös verkligen inte. Sen på kvällen gick vi och såg The Stepfather på bio. Det är en skräckfilm för er som inte vet. Den var läskig! Hah, jag satt och höll för ögonen varje gång det var nåt läskigt! :)
Efter bion åkte jag och Emma hem till mig.

Idag valde jag och Emma att åka in till stan igen, för det var huuuur gött väder som helst. Vi gick till Central Park och satte oss där ett tag i solen. Aaaaaaaas-gött! Jag kan verkligen inte förstå att det är i slutet av Oktober och jag kan gå runt i bara en tröja. Det är stört!
Efter Central Park tog vi tunnelbanan till Brooklyn Bridge och bara njöt av utsikten. Jag är så sjukt glad att jag hamna i NY. Det måste vara världens bästa stad.
Det har alltså varit en sjukt bra helg och jag längtar inte hem för 5 öre för tillfället. 8-) Hade kunnat stanna här forever! :)

Just det, jag får ju inte glömma att nämna paketet jag fick av min kära familj + min kära vän Tina i fredags. Det innehåll lite olika saker. Bl.a. min vinterjacka, vågtång, GODIS FÖR 147KRONOR:O:O, m.m. Hahaha...ni skall bara se hur mkt godis det är där. Helt sjukt mkt! :) TACKTACKTACK! Älskar er mina goingar! 

Här kommer lite bilder på helgens bravader:





 





Ha det gött!


It's getting hot in here

Idag har det varit jättevarmt här. Det kändes som sommar när jag var ute och gick, i SHORTS! Kan ni fatta det? Det är i slutet av Oktober och jag går runt i shorts och t-shirt. Det är annat än vad ni har det där hemma i Sverige;). Tror det var 22 grader idag. :) Dock skall det bli kallare framöver, vilket jag fruktar. Har hört att New York-vintern blir riktigt kall. Brrr...jag längtar redan till sommarn.
Enligt vädret skall det åska på söndag! Detta blev jag glad över:). Har alltid velat uppleva ett riktigt åskoväder i Staterna, eftersom jag hört att de är craaazy.

Idag har jag och Jamie varit ute och kört lite. Jag fick testa på den stora bilen. Det gick bra, förutom att det är lite ovant att köra med automat. De har ju ingen koppling...hallå lr?!...men ändå flyttar jag på den jäffla högerfoten när jag skall bromsa. Onödig ansträngning! Aja, det är väl en vanesak.
Vi åkte iaf till ett bibliotek här i närheten och jag hyrde 4 filmer som jag skall kolla på. En av dem hette Prime som jag tittade på nu ikväll. Huvudrollen var en grymt snygg kille! :) Skall försöka leta upp en heting innan jag åker hem. 

                                                


Jag vet, astöntig bild! men jag ville bara få ett bildbevis på värmen vi har här i New York! 8-)


"you're so funny"

Idag åkte jag och Annabel till ett spa kan man nog säga. De har manikyr, pedikyr, massage, ansiktsbehandling, jaa..det mesta där. Jag gjorde manikyr som kostade 8 dollar och massage för 10 dollar. Typ asbilligt:). Dit kommer jag nog åka några fler gånger. Som au pair måste man få skämma bort sig lite ibland. De hade nån slags ansiktsbehandlig som verkade väldigt bra. Den kostade dock 120 dollar! Så mamma och pappa, nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp, höhö!
Just det...ni kanske undrar vad jag menar med min rubrik. De som jobbade där på detta "spa" som vi var på var asiater och varje gång jag eller Annabel sa någonting sa de med sin asiat-engelska "you're so funny". Asså verkligen efter allting. HAHA...jag höll på att dö.

Idag var jag och Julia på en outlet här i närheten med hennes morfar. Det var trevligt! Vi köpte frozen yoghurt som var sååå god. Den och chai latten kommer bli mina två behov detta året känner jag.


Min asiat-vän



Julia älskar att sitta i bilar


Efter regn kommer solsken

Tjoho!
Idag har det varit asgött väder ute. Typ 20 grader och sol:). Tänkte sätta mig ute och sola förut, men jag kunde inte slita mig från datorn. Har blivit värsta datanörden sen jag kom hit, men det är väl inte så konstigt kanske. Det är ju i princip enda kontakten jag har med er där hemma=).
Idag har jag varit ute och promenerat. Vandra runt här i området i ca. 40 minuter imorse. Det var hur gött som helst, med tanke på att vädret var sjukt skönt. Det bästa är att det skall vara såhär i några dagar nu framöver, vilket gillas.

Jag måste säga att jag verkligen trivs jättebra här nu. Börja "komma in" i familjen, eller vafan man skall säga. Det känns väldigt bra! Sen har jag börjat träffa fler och fler människor, så jag trivs som fisken i vattnet för stunden. Ikväll skall jag och Sophie åka till Starbucks! Det skall bli väldans trevligt. Längtar till min Chai Latte! :)

Ha det så bra kära vänner! :)


3 veckor i USA

Idag har jag varit i USA i hela 3 veckor. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker att dessa 3 veckorna har gått fort eller långsamt, för det känns som att jag har varit här i mer än 3 veckor. Betyder det att det gått fort då? Haha..

Idag vägde jag mig och det visade sig att jag hade rätt, 3 kilo har jag gått upp på dessa veckorna. 3 KILO på 3 veckor. Haha..detta får inte fortsätta. Fortsätter det kommer jag komma hem som ett jäffla fetto, vilket jag inte vill. Som tur är äter min familj väldigt nyttig mat. Idag åt vi t.ex. nån fisk (torsk tror jag det var) med koskos(hur det nu stavas) och typ bönor. Det var jättegott, så för att jag inte skall gå upp mer i vikt är det jag själv som måste ändra på mina vanor. Typ inte dricka så många chai latte, inte äta godis m.m. Det har ju blivit en del restaurang-besök under dessa veckorna.
Jag skall också försöka träna de dagarna när Julia är i pree-school. Imorgon skall vädret vara typ 18 grader och soligt, så jag skall ut och ta mig en promenad har jag tänkt. Idag var jag på gymmet i typ 1,5 h dessutom, så jag är på god väg. :D haha..
Dock vet jag att 2 kilo godis + 2st. 200g marabou är påväg, så jag kommer la gå upp ännu mer snart. :D Får försöka att spara godiset lite 8-).

Oj, vilket luddigt inlägg detta blev. :D Hoppas ni förstod allt jag mena ialla fall.
Nu skall jag göra mig redo för sängen, för jag har haft jätteont i huvudet ikväll.
God natt! 

En ny vecka väntar runt hörnet

Ja, då har ännu en vecka passerat. Det har varit en vecka med både ups and downs, men jag kan säga att slutet att veckan var mycket lyckad. I fredags åkte jag, Annabel och Lindsay till Cheesecake factory! Åt köttfärslimpan ännu en gång och denna gången testade jag även på en Cheesecake till efterrätt. Den var hur god som helst, fast ingenting slår ju vår cheesecake/philadelphia-tårta där hemma. Vi hade dessutom en mycket söt servitör, så efter att ha druckit 2 glas vin (de kollade inte legg där:D) så skrev vi ner mitt mobilnummer på ett papper och la det där man lägger pengarna i. Hahah..han har dock inte ringt! :D Efter middagen åkte vi och såg på bio. Vi såg Couples retreated med Vince Vaugn, Malin Åkerman, mfl. och den var riktigt rolig. 

I lördags kom Emma hit så hon, jag, Annabel och Lindsay åkte till ett jättestort köpcenter här i närheten. Jag köpte mig en jättesöt klänning på Urban Outfitters (är det en svensk affär?). När vi åkte hem följde Emma med mig hem och det kom även en annan au pair som heter Johanna till oss. Det är min värdmammas systers nya au pair, så det är roligt. Vi hade det jättetrevligt hela kvällen. Kollade på film och smällde i oss en massa godis. Jag vågar inte ställa mig på vågen här, för jag har säkert gått upp kanske 3-4 kilo redan. 

Idag åkte vi in till city, trots det dåliga vädret. Vi gick och åt på en jättegod restarung, Ruby Foos, där de hade sushi, thaimat m.m. Sen gick vi runt lite och kollade i affärer. Mötte även upp Bettan, vilket var väldigt trevligt. Jag köpte faktiskt inte så jättemkt:). Ett par mjukisbyxor/pyjamasbyxor, Handsanitizer (handdesinfektion), vantar och ringar. :) Hade som sagt inte så mkt pengar, så det blev bara lite shopping idag. Jag har dock planer att åka in till city själv nån helg framöver, för då kan jag gå runt var jag vill och kolla i de affärena som jag vill. 

Det var en mycket trevlig helg med andra ord. Hoppas ni orkade läsa detta inlägget som inte var så jätteroligt att läsa kanske. 
Här kommer lite bilder från helgens bravader. 
Puss och kram

 
Kan ju inte bara dricka vin till maten! :D 


Annabel och Lindsay


Johanna och Emma


Hon är så söt lilla Julia!


Äntligen helg

Tjoho!
Äntligen är det helg, woho! Jag ser verkligen fram emot denna helgen. Ikväll skall jag ju ut och äta med 2 tjejer och sen kommer Emma hit, så detta blir nog en mycket trevlig helg.
Just nu sitter jag och lyssnar på Julia som ligger i sin lilla säng, men inte vill somna. Hon ligger och småpratar/sjunger för sig själv. Det är rätt roligt att lyssna på. Hon grät inget idag ialla fall, vilket var väldigt skönt. 

Nu har ialla fall hösten verkligen kommit till NY. Det är jätteruggigt ute och kallt, så nu längtar jag tills jag får min vinterjacka. Får se till att leta upp ett par vinterskor nu i helgen också. 

Blir nog inte så mycket uppdatering i helgen, så förmodligen hörs vi av på söndagkväll! 
Ha en trevlig helg allihopa! 

Chai te<3

Nu sitter jag är och dricker mitt te, som alla andra dagar! :D Okej, jag drack mycket te hemma i Sverige, men fy fasiken va mycket te jag dricker här. Undra om det är för att man typ är mer "uttråkad" här än vad man är hemma, hur nu detta kan komma sig. Deras Chai te som de har här är dessutom asgott. Smakar typ exakt som Chai Latten där hemma! Mums!

Idag har Julia skrikit en massa. Va är det med barn och doktorer? Jag och Jamie åkte till doktorn med Julia för att hon skulle vaccinera sig mot influensan, och så fort vi kom in i läkarrummet börja hon skrika hysteriskt och gråta som jag vet inte vad. Usch...och hon grät ganska mkt när jag skulle lägga henne idag också. Undra om det är för att hon inte är van vid mig eller för att hon är otroligt trött. Aja, det går väl över snart förhoppningsvis. 

Nu ikväll var jag på gymmet här i området, och jäklar vilket träningspass jag körde. Är helt slut i armarna nu när jag sitter här och skriver..pjuu. Det var dock 2 gubbar där som använde alla saker jag ville använda hela tiden, så jag blev lite irriterad. Det är liksom aldrig nån där i det gymmet, och så kommer det två störande gubbar just när jag är där. Den ena av dem hade dessutom en typ efterbliven dotter med sig, som var kanske 15-16 år. Hon stod typ och grävde i näsan när jag var bredvid, och jag var redan spyfärdig efter mitt träningspass. :D

Nu skall jag nog ta och kolla lite tv, och sen sova! 
Förresten så tkr jag att ni kan kommentera lite mer! Det är ni dåliga på! 8-)
God natt! 

Här får ni en mycket vacker bild på mig! :)  


Life is a rollercoaster

Jag kan verkligen säga att mitt humör går upp och ner här jättemycket. Ena stunden är jag jätteglad och verkligen vill göra det här, för att sedan i andra stunden bli jätteledsen och längta hem jättemycket. Det är rätt jobbigt faktiskt, men jag antar att det kommer att vara såhär ett tag nu i början. Jennifer sa till mig att när hon åkte till USA så fick hon inte prata med sina föräldrar där hemma på två veckor, men det hade jag inte klarat av. Och det är ofta efter att jag har pratat med dem där hemma som jag är glad. Så jag skall fortsätta att prata med er, varesig ni vill det eller inte. :) 

Igår var jag på Starbucks med en tjej som heter Lindsay som är här från USA och en tjej från au pair-skolan som heter Annabel som är från Australien. Det var lite jobbigt att lyssna på dem ibland, för båda är ju bra på engelska och pratar jättefort. Men det är bra träning! På fredag skall vi åka och äta på Cheescake factory, vilket skall bli jättetrevligt! :) Sen på lördag kommer ju Emma hit och på söndag skall vi in till NY! Så jag har en fullspäckad helg framöver, vilket gillas! 

Ha det så bra där hemma!
Saknar er jäääääääättemycket! 


Lindsay och Annabel

 
Annabel och jag


Tisdag

Idag har jag tagit hand om Julia helt själv och det verkar som att hon tycker det är kul, vilket är bra! Just nu ligger hon där uppe och sover middag, så nu sitter jag här vid datorn (vilket jag iof gjort typ hela dan, eftersom hon varit i pree-school).
Idag har jag tvättat helt själv. Är nästan lite stolt över mig själv! Fast jag var lite orolig där ett tag, eftersom dom inte separerar sin tvätt och tvättar det bara i antingen varmt eller kallt. Så lite rädd var jag att mina vita linnen skulle komma ut med nån mixad färg, men icke sa nicke. De är helt vita och fina! Jihoo!

Igår var en tjej som heter Lindsay här och hälsade på. Hon bor typ granne med oss och jobbar som nanny där. En trevlig tjej som jag säkert kommer träffa igen.
På lördag skall jag jobba på kvällen och då skall Emma komma hit och göra mig sällskap. Sen på söndag skall vi kanske in till NY, så detta blir nog en väldigt trevlig helg!

Nej, om jag skall ta och kolla ett avsnitt av Gossip Girl!
Det är ett slitsamt jobb det här....;)

Puss och Kram


En glad tjej:)



Nu förstår jag varför amerikaner är så feta!


Dålig dag

Idag har det varit en dålig dag...vad gäller hemlängtan! Usch, jag hatar att längta hem! Då blir jag ledsen! Jag tror det beror lite på att Filippa skall åka hem till Sverige och jag kan erkänna att jag är lite avundsjuk. Inte för att jag inte vill stanna här, men nu har jag varit här i två veckor och det är det längtsa jag varit borta hemifrån. Aja, det är bara att ta nya tag. Pratade med mamma förut och de skall skicka ett paket till mig i veckan med min vinterjacka och lite andra grejer. Längtar till Veckorevyn!

Igår var vi som sagt och åt på en mexikansk restaurang i Huntington, en stad här i närheten. Det var hur trevligt som helst och jag kom att tänka på vilken bra familj jag hamnat hos. De är så himla snälla! Efter middagen gick vi till ett glasställe där de gör egen glass, och den var så sjuuuuukt god! Ben och Jerry's kan slänga sig i väggen!

Nu skall jag upp och fixa tvätten!
Saknar er alla där hemma

Det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö....


New York, New York

God morgon!
Nu ligger jag här i min säng och drar mig för att gå upp.
Igår var vi ju som sagt inne i city och jag kan bara säga att jag ääääälskar NY. Det finns verkligen allting där inne:). Vädret var gött också, så jag slapp ta med mig en jacka. Jag hittade lite grejer faktiskt, bl.a. en shorta, en lång tröja, och en I <3 NY tröja. Ville köpa en assnygg kavaj också, men den kostade 78 dollar, vilket jag ansåg vara lite för dyrt.
När klockan blev 2 begav sig jag och Sophie till en jättestor bokhandel(där de förövrigt spelar in det avsnittet i Sex and the city, när Carries bok precis skall släppas) och satte oss på Starbucks där inne och tittae på Sverige-Danmark. Det var jättemysigt, men Sverige sög ju som vanligt så det var inget att titta på. Tycker att landslagsfotboll börjar bli väldigt ointressant nu, med tanke på att Sverige typ aldrig är bra.
Men iaf, det var en jättemysig dag, som avslutades på Cheescake factory, där jag åt väääärldens godaste köttfärslimpa med potatismos (weeeeei). Dit skall jag ta er som kommer hit ;).

Idag blir det ännu mera shopping och ikväll skall jag, Filippa, Jamie och Alan ut och äta på nån mexikansk restaurang, eftersom det är Filippas sista dag idag. Jag e sugen på tacos, så hoppas de har något som är lika gott som i Sverige.
Ha det gött där hemma i kylan! 8-)


Sophie på cafét med sin dator som vi kollade matchen på


Shopping i NY


Filippa på Cheescake Factory


HAHA, förlåt Sophie! :)


Fredag

Hola!
Idag är det fredag, vilket betyder att det snart är lördag weeeei. Imorgon blir det i till city. Ser väldigt mycket fram emot detta! :) Idag har jag dessutom fått min första lön, 195 dollar:D. Jag SKALL shoppa imån! Så enkelt är det bara. Fast, bara för att jag har inställningen till att jag vill shoppa så kommer jag inte hitta något imorgon, LOVAR! :)

Idag åkte vi till Target, ett billigt ställe där typ allting finns (Typ som ICA Maxi). Jag köpte den tredje Twilight-boken och TANDBLEKNING! Skall börja med det på måndag har jag tänkt. Nu jävlar skall jag få vita tänder. Julia var dessutom ganska grinig när vi var där, vilket inte var så kul. Aja, hon är söt ändå!
Varje gång hon kommer hem vill hon sätta på ett barnprogram som heter Olivia. Det är typ tecknade grisar som springer runt, ganska tråkig. Men iaf, jag kom på mig själv med att gå runt och nynna på den låten som spelas i början av programmet förut. Hon tittar på det så mycket så snart kommer jag kunna allting utantill. :D 

Imorgon blir det som sagt in till NY och sen skall nog jag, Filippa och en som heter Sophie till Cheescake factory, eftersom det är Filippa åker på måndag. Det kommer faktiskt bli tråkigt när hon åker, men aja. Hon kommer nog hit och besöker nån gång under året. 
Nu är det movietime. Vi skall titta på Madagascar. 
God natt allihopa!



 


8 oktober

Tjenixen!
Nu har jag och Filippa precis tittat färdigt på serien "Hung" som vi började titta på häromdagen. :D Den var la helt okej, men kanske ingen serie jag skulle rekommendera. Tror dock inte den kommer till Sverige, så ni behöver inte oroa er.

Idag har jag öppnat ett amerikanskt bankkonto och köpt en mobiltelefon. :) Så nu är de problemen out of the way, vilket känns skönt. Nu kan alltså amerikaner också nå mig.
Haha, idag när jag och Filippa var på ett köpcenter här i närheten kom det fram fyra killar till oss och frågade var en affär låg. Denna affären fanns dock inte i detta köpcenter, vilket jag tror de redan visste för de satte sig och började prata med oss. Sen när vi skulle gå sprang en av dem ikapp oss och fråga om vi ville hänga med dem i helgen:D. Men de var inte direkt attraktiva, så smart som Filippa är gav hon dem fel mobilnummer. Jag tänkte att ni ville ta del av den informationen!

Just det...ni får mer än gärna skicka någonting till mig. Vad som helst, då blir jag glad! :D
Det är alltid kul att få post!

Aja, nu skall jag ta och sova!
Ännu en "jobbig" arbetsdag väntar imorgon!
God natt!

Shoppingsug

Å herre jesus va sugen jag är på att shoppa, asså på riktigt. Längtar tills på lördag då jag skall in till NYC....då skall jag shoppa som bara den, höhö. Det är tur att jag har mitt svenska kort också, annars hade jag inte haft råd med så mycket.
Filippa nämnde något idag om att de sänder Sverige-Danmark på en pub inne i stan. Det hade ju varit askul att sitta inne i NY och titta på när Sverige spelar. Hoppas vi kan gå till den puben. :)

Idag har jag tagit hand om Julia typ själv. Eller jag tog upp henne när hon sov, böt blöjor (vilket kanske inte är det roligaste) osvosv. Allting gick bra med. Hon är så himla söt! :)
Idag skall min LCC (Min kontaktperson) komma hit och prata med mig och familjen. Lite segt, för jag hade velat åka iväg och göra någonting, men aja.

Kramkram

Hung

Nu har jag och Filippa precis tittat på en serie här i USA som heter Hung. Den handlar om en manlig prostituerad....får se om jag fortsätter kolla på den. Den var lite rolig, men vet inte om det är en serie för mig. Det har varit en väldigt chill dag idag. Julia var i pree-school mellan 9-12.30 så då åkte jag och Filippa iväg för att köpa en del saker. Det var tänkt att vi skulle köpa en mobil till mig, men den jag ville ha fanns inte så vi åker tillbaka på torsdag och köper den då. 25 dollar kostar den, vilket är ungefär 300 kronor. Not so bad for a mobile phone! ;)

Jag känner att jag måste börja umgås med folk här snart, annars blir jag tokig. Hemma umgås jag ju med mina vänner i princip varje dag och pratar med dem hela tiden. Det blir inte riktigt så här eftersom jag inte har nån som bor riktigt nära, och än så länge känner jag inte så många. Aja, det blir nog bättre efter ett tag.

Nu ligger jag här och äter av godiset jag fick av min morbror innan jag åkte hit. Undra hur mkt jag har gått upp än så länge, för det känns som att jag äter något onyttigt här i USA varje dag. Skall nog inte väga mig på ett tag, haha!
Ha det bra allihopa!


5 oktober

Tjolahopp!
Har inte så mycket vettigt att skriva idag, så här får ni 2 bilder på huset jag skall spendera mitt kommanda år i. :)





Idag har jag förresten handlat ett par röda converse och lite bodylotions på Victoria's secret, weei! :D Alla tycker nog dock att jag är dum i huvet när jag skall betala, för jag har ingen aning om vilket mynt som är värt vad.


Long Island Festival

Idag åkte jag, Jamie och Julia till Long Island Festival. Det fanns lite allt möjligt där: massa olika djur, åkattraktioner m.m så det var trevligt. Vädret var på topp också, ca. 20 grader och sol, så det har varit en mycket rogivande dag. Jag har varit på gymmet som de har i området idag dessutom. Det är ett väldigt litet gym, men det är nästan aldrig någon där så det är helt okej. Allting som jag brukar använda finns där, så det blir nog det gymmet jag går till i fortsättningen.

Nu sitter jag här och lyssnar på Håkan Hellström. Har saknat den mannen denna veckan.
Pratade en del med Alan, min värdpappa, idag också och han är jättetrevlig. :) Det känns bara bättre och bättre för varje dag som går här. Har inte haft någon hemlängtan idag, vilket är skönt.
Imorgon börjar jobbet, nästan på riktigt, så jag skall nog sova snart. Kanske kolla på Svenska Hollywood-fruar innan. Missade ju avsnittet i måndags:).
God natt!






Movienight

God kväll! Eller jag kanske skall säga god morgon!
Nu har jag träffat familjen och de är supertrevliga (jag skriver super hela tiden har jag kommit på nu). Har dock inte träffat min värdpappa, Alan, så jättemycket för han kom hem sent igårkväll och denna helgen är han på nån jobbresa. Men min värdmamma Jamie är jättesöt och dottern Julia är typ den sötaste ungen jag vet. Hon springer runt och säger mitt namn samtidigt som hon pekar på mig och säger "blue eyes" typ hela tiden. :) Urgullig är hon.
Igårkväll åkte Filippa iväg och skulle köpa någonting, trodde jag, men i själva verket åkte hon och hämtade en tårta som de hade beställt till mig där det stod "Välkommen Emma" på. Jättesöta är dom och den var asgod.

Idag har jag, Jamie, Filippa (Deras nuvarandra au pair om jag inte redan sagt det) och Julia på ett jääääääättestort Mall (köpcenter). Jag säger bara, Kungsmässan, släng dig i väggen. Det fanns typ hur mycket affärer som helst. Dit kommer jag deffinitivt åka igen. Jag köpte en tröja på forever 21. 
Nu ikväll var jag, Filippa och Sophie(en svensk au pair som bor typ 5 minuter härifrån) på bio. Vi såg Whip it! Den var ganska bra och det var en jättesöt kille med i den. Micka hade nog gillat honom=). 

Aja, allting går bra iaf. Jag skall försöka att ta lite mer bilder imorgon för då skall vi åka till nån hamn här i närheten. Jamie sa att det var väldigt fint där. 
Idag hade jag hemlängtan förresten. Det kom efter att jag hade pratat med mamma på skype. Inte för att jag inte trivs här, för det gör jag verkligen, men jag saknar de där hemma. Tur att skype finns iaf. 

Aja, detta blev ett hyffsat långt inlägg. Hoppas ni orkade läsa det och att det "made sense". hah, kommer faktiskt inte på det svenska ordet. Förlåt!
Nu skall jag sova! Ha det bra allihopa!
Pussss  

Framme hos familjen

Tjilevippen!
Nu sitter jag nere i källaren där jag skall bo i ett år framöver. Helt sjukt va fint huset och området är. :) Fast det kommer nog ta ett tag innan jag lär mig allting, hehe.
Jag har dock inte träffat familjen ännu för det var deras nuvarande au pair som kom och hämtade mig, så vi har haft en liten rundvandring av huset och ätit bagels. Jag lovar att jag kommer gå upp några kilo här i USA. Vafasen, de har så sjuuuuuuuukt mkt godsaker så jag vet inte vad. :D

Här kommer lite bilder på min vecka iaf. Far min frågade efter lite bilder, så jag får väl göra honom till lags.

              



Oj, det var rätt många bilder. :) Skall dock lägga upp fler på facebook. Men nu tror jag att vi skall hämta Julia (Mitt värdbarn) från bussen.
Ha det bra allihopa!


NYC

Tjilevippen!
Idag skall vi fara in till New York City. Det skall bli jättehäftigt! Hoppas vi hinner med lite shopping också:).
Igår hände det inte så jättemycket, förutom att det kom en rolig polis till skolan på kvällen. :) Det var kul att lyssna på honom!
Kommer inte på så mycket att skriva så detta får bli ett kort inlägg.
HAH..förresten. Idag skulle jag försöka prata med min rumskompis. Så jag sa "It's very cold in here" (Det är sviiiiiinkallt inne på rummen på nätterna). Så efter ungefär 1 minut svarar hon "Yeah". :D Roliga konversationer jag har med mina rumskamrater! :)

Ha det gött allesammans!


RSS 2.0