30 November

Jag har kommit på att jag inte har så jättemycket roligt att skriva om just nu, så jag kommer nog inte uppdatera så jättemycket. Kanske efter helgerna! Jag känner mig bara deprimerad hela tiden, så det är nog inte så jätteroligt att läsa om! Längtar så fruktansvärt mycket hem!


2 månader

Idag har jag varit borta i 2 månader! Herre Jesus va tiden går fort! Snart är det jul och då kommer Jennifer och sen åker jag typ hem. Tiden kommer rusa fram nu i slutet antar jag! Det gör dock inte så mycket för jag längtar hem.

Igår gick jag och Annabel på bio (surprise:P). Vi såg en film som hette "The Blind Side" med Sandra Bullock, vilken är en sann historia. Den var riktigt bra måste jag säga! Blev nästan lite rörd när jag såg den. Den tycker jag verkligen ni skall kolla på om den kommer till Sverige, vilket jag antar att den kommer att göra.
Idag åkte vi in till city för att möta upp en annan svensk tjej som heter Cecilia och hennes kompis Stina. Vi åkte downtown och åt lunch. Det var jättemysigt! Jag och Annabel gick dessutom till ett museeum som hetter "Bodies". Det var riktiga människor som var döda, så typ fick man se musklerna, skletten och hur det ser ut när nån har lungcancer osvosv. Jag blev väldigt äcklad av det, men Annabel ville verkligen gå in så vad gör man inte för sina vänner! =) På kvällen åkte vi hem till Annabel, beställde Thaimat och tittade på Love Actually.
En väldigt mysig dag har det varit med andra ord! =)

Nu skall jag titta på Robinson tror jag!
God natt alla kära människor!


Min lilla julgran


Seaport, downtown


Stina och Cecilia


Dessa bilder börjar bli väldigt tjötiga, heh


Julen sätter igång i tid iaf...


Happy Thanksgiving

Tjenixen!
Idag har det varit Thanksgiving (Tacksägelsedagen) här i Staterna! Det var väl ingen direkt speciell dag, förutom att typ allting har varit stängt vilket hör till det ovanliga här borta. Jamie och Alan var lediga idag, så jag har väl inte jobbat jättemycket. Julia och jag tog en promenad på dagen och det var väl i princip det jobbigaste jag gjort idag. På eftermiddagen/kvällen åkte vi till Jamies föräldrar där även Jamies syster, barn och au pair med pojkvän befann sig. Vi åt en massa mat och hade det trevligt! Man blev verkligen proppmätt, det vill jag lova! Maten var jättegod, men ingenting slår ju den svenska julmaten!

Just det, idag har jag köpt mig en liten julgran (nåja, det var några ställen som var öppna idag). Detta måste nog vara den tidigaste julgranen jag någonsin köpt! Jag har till och med redan klätt den! Så nu står den här i mitt rum! :D Det enda som fattas är en stjärna i toppen och ljus, som jag dock inte tror kommer få plats.

Men nu är det läggdags för mig! Har huvudvärk!
God natt på er!

Grattis Syrran

Just det, jag glömde ju skriva att min kära syster fyller 22 år idag! Det får man ju inte glömma av! 
HAPPY BIRTHDAY SYRRAN! Saknar dig här borta! När jag kommer hem skall jag komma till din lägenhet massor, höhö! =)
GRATTIS!


HÖHÖ, VAR JU TVUNGEN ATT TA EN BILD DÄR JAG VAR BRUNARE ÄN DIG! =)


Christmukka

Åh, igår hade jag skrivit värsta långa inlägget, men så var tydligen Blogg.se under reparation eller nåt. Jaja, jag får skriva idag istället=).
Nu sitter jag här i min nya, megasköna morgonrock som jag köpte igår. Den är helt ljuvligt skön kan jag säga till er. Det fick bli en liten julklapp till mig själv=). Jag fick nämligen köra bilen helt själv igår, wooho, så jag åkte till outletten här i närheten. Köpte även en liten christmukka-present (för er gamlingar som inte kollat på OC så betyder christmukka =christmas och Hanukka) till Jamie. Kan dock inte skriva vad, för jag tror att de går in och läser min blogg ibland. Tydligen kan man översätta till engelska, vilket jag inte hade någon aning om. Så ja får tänka på vad jag skriver i framtiden.

Idag har jag redan varit på gymmet. Erkänn bra jobbat av mig? Tränade benen en hel del, så de är lite möra nu. Fast det är ju bara sjukt gött! 

HAHA, igår skypade jag med Tina, som för övrigt skall hjälpa mig att skaffa jobb när jag kommer hem<3, men i alla fall så stannade hennes bild väldigt mycket. Så jag tog ett kort på henne en gång, vilket ni får se här nedanför. Och ja, hon är NAKEN!!!! 8-)
Ha en bra dag! 


Sunes Jul

Asså det är väl tur att Youtube finns så jag kan titta på Sunes Jul! :D Älskar Pappa Rudolf! När första december kommer skall jag kolla på ett avsnitt varje dag:).


Christmas time

God afternoon!
Idag har varit en hyfsat bra dag. Åkte till Outleten här i närheten med Annabel och köpte mig en t-shirt för 7 dollar. Sen åkte vi till nåt annat ställe där allting kostade 1 dollar, så jag köpte mig lite juldekorationer. Jamie och Alan är ju judar, så de firar inte jul. Därför får jag fixa min egna lilla jul. Jag och Annabel skall åka och köpa julgran i veckan:D. Här måste man vara ute i god tid förstår ni, för annars tar det slut. Folk är ju ganska galna här. Har redan sett massa hus som satt upp juldekorationer. Lite kul är det! 
När jag kom hem tittade jag på Paradise Hotel! HAHA säger jag bara! Det är min nya favoritserie! Folk där är så knäppa! Speciellt hon brottslingens dotter (kommer inte ihåg vad hon heter). Hon är typ sjuk, men det gör ju inte så mycket för då blir det bara roligare för mig att titta. 

Ååå, en störande sak är att jag frågade precis om jag fick köra bilen nu ikväll. I så fall skulle jag i princip bara köra en raksträcka. Men aa..det är ju mörkt ute och de vill att jag skall börja försiktigt, så nepp. Icke sa Nicke! Ganska störande! Vafan, jag har haft körkort i över ett år, och oftast kör jag typ i mörker. Jag längtar hem så jag kan köra bil hur mycket jag vill! 

Jaja, snart kommer Desperate Housewives! Weeei! Veckans höjdpunkt! =) Jag får väl gå upp och se om de har något jag kan gotta mig med när jag tittar, eftersom jag inte fick åka och köpa nåt! Bajs!

Här kommer lite kort från dagen i alla fall! 


 




En helt händelselös lördag

Idag har jag typ inte gjort någonting. Har haft världens segaste dag, vilket faktiskt var skönt! Jag orkade inte göra någonting! Har bara slappat hela dagen! Det fick mig dock att längta hem asmkt! Jag orkar typ inte vänta tills januari. Vill åka hem nuuuuuu! Jag vet att jag känner såhär nu för att jag inte har gjort någonting idag, men aaah! Det hade varit så sjukt skönt att bara vara hemma nu och umgås med min familj och mina vänner där hemma! Men jaja, jag får stå ut i 1,5 månad till. Det kommer förhoppningsvis gå fort! Jennifer kommer ju hit innan dess och det skall bli sjukt kul!

Nu jobbar jag så skall strax gå upp och lägga Julia. Sen skall jag titta på The Holiday, yeeey! Har velat se den hur länge som helst här, men jag har typ inte haft tid eller ork. Så ikväll skall jag ta tummen ur röva och sätta på den. Jag är ju ändå ensam så!

Igår var jag, Sophie och Johanna och tittade på New Moon! Fan va bra den var! Slutet var lite irriterande bara, men jag har ju den tredje boken som jag tänkte börja läsa nu. Jag kan fan inte vänta till i juni för att veta vad som händer.

Nej hörrni, nu skall jag ta och försöka få upp en viss person i sin lilla säng. Önska mig lycka till!
God natt!

21 November


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG FYLLER MAMMA 45 ÅR! HURRA HURRA HURRA!
GRATTIS MAMMA!





Blixtar och dunder

Herre min gud va det har regnat och åskat inatt. Vaknade vid 3 av att det lät som en jäffla flod utanför mitt fönster. Sen började det att blixtra och åska riktigt rejält med, så jag låg där under mitt täcke och lyssnade på allt detta ljud. Det var lite spännande faktiskt, men också läskigt! Där ligger jag helt ensam nere i källaren när det åskar som bara den där ute. Puuu, läskigt!

För er som är intresserade så berättade jag för Jamie och Alan igårkväll att jag ville åka hem. De tog det väldigt bra och sa att de förstod, så det kändes väldigt skönt. Så jag tror att Jamie skulle ringa till Cultural Care idag och berätta hela situationen, så att de kan börja leta efter en ny au pair. Så förhoppningsvis kommer jag hem i början av januari. Hoppas Hoppas Hoppas!

Ikväll skall jag och Sophie åka och försöka få biljetter till New Moon! Det är typ slutsålt överallt, så vi får hoppas att vi har tur. Denna helgen skall jag nog bara ta det lugnt tror jag. Imorgon skall Jamie och Alan ut på middag tror jag, så jag jobbar imånkväll. Tycker typ det skall bli skönt, för jag orkar inte åka iväg och göra någonting ändå!

Jaja, hoppas ni alla har det bra där hemma!


Beslut att fatta

Ja nu sitter jag här som vanligt! Julia sover middag och jag väntar på att Jamie skall komma hem. Det är så det ser ut i princip varje dag, vilket har fått mig att tänka till. Jag vill ha mer än så! Jag klarar inte av att sitta inne i ett hus hela dagen. Jag vill ha mer "action". Så jag tror jag har beslutat mig för att åka hem faktiskt. Lite tråkigt är det, men det är så jag känner. Mitt snack med Jamie och Alan igår fick mig att tänka till. Även fast jag trivs hur bra som helst i den här familjen så känner jag inte att detta vär rätt för mig på nåt sätt. Sen att det är som det är där hemma nu har ju såklart också påverkat mitt beslut, men jag vill ha mer än såhär. Jag saknar mina spontana umgänges-kompisar där hemma.

Ni kanske tycker att jag ger upp alldeles för lätt, vilket jag kanske också gör, men just nu så känns detta helt rätt för mig. Just nu känner jag bara att jag vill komma hem, där med basta!

Eftersom det tar ett tag att hitta en ny au pair skall jag erbjuda mig att stanna kvar tills januari. Jennifer kommer ju över nyår dessutom, så skall höra med dem om det fortfarande är okej att hon kommer.

Hoppas att ni alla har förståelse i varför jag gör som jag gör. Jag måste ju göra det som känns bäst för mig, och just nu är det att åka hem tror jag.

18 November

Ja, idag har varit en upp- och nerdag. Passade Julia på förmiddagen. Sen när Jamie kom hem gick jag ut och sprang, vilket var vääääldigt skönt. Jag tycker min kondition har blivit mycket bättre sen jag kom hit, konstigt nog! Efter det kom Sophie och hämtade mig och vi åkte till Cheesecake factory för att käka middag. Jag valde min kära köttfärslimpa med potatismos, såklart! Den är så sjukt god! Fast nästa gång skall jag nog välja något annat, så jag vidgar mina vyer lite.
När jag kom hem ville Jamie och Alan prata lite med mig. De berättade att de såg på mig att jag var ledsen och tyckte självklart att det var jättejobbigt. De frågade om jag trodde att jag kommer klara av ett helt år, eftersom de tänker på Julias bästa och om jag är ledsen kommer ju detta att påverka henne. Så jaja, jag skall fundera på saken nu i ett par dagar. Jag får se hur jag gör!

Hoppas ni har det bra där hemma i alla fall och att ni slipper oroa er för en massa bekymmer. Nu skall jag ta och titta på Paradise Hotel. HAHA tycker det är så himla patetiskt, men sjukt kul att kolla på! :)

Ha det så bra allihopa!


Haha, posarn nr. 1


Önskelista

Jag har kommit på några grejer som jag önskar mig i julklapp från er där hemma! :)

1. REF - Hårinpackning (jag använde 551, för skadat hår)
2. Heartbreak Hotel - Gud va jag saknar den filmen :D
3. Svensson Svensson - Gustav Svensson får gärna komma på besök till mig i USA
4. Extra Tuggummi - De har typ inga bra tuggummi här.
5. Svenskt lösgodis - Inte lika mycket som förra gången kanske;)

Så där, nu har ni lite grejer som ni kan skicka om ni vill! :)

Biggest Loser

Satt precis och tittade på Biggest Loser! Asså shit va inspirerad man blir av att titta på det. Det var en kille där idag som hittills hade gått ner 130 pounds = ca. 60 kilo. Helt sjukt! Imorgon skall jag gå ut och springa! =)
Asså tänk va stolt jag skulle vara över mig själv om jag kunde gå ner typ 15 kilo. Jag hade blivit så sjukt lycklig! Jag kanske skall försöka gå in för viktväktarna lite bättre för att detta skall slå in.

  

Förresten, jag har tänkt att jag skall ta en dag i taget har jag kommit på, så känns det inte bra om ett tag så får jag väl åka hem. För er som undrar har det hänt en del saker där hemma som gör att jag vill åka hem. Det är alltså inte bara hemlängtan som spökar! Men jag får se vad som händer och hur jag gör!

Hoppas allting är bra med er där hemma i alla fall! =)


Sömnbrist

Inatt sov jag inte mycket! Ligger bara och har ångest! Jag funderar på att åka hem efter att Jennifer varit här! Jag tror det blir bäst så. Annars kommer jag ha dåligt samvete!
Nu skall jag gå ut och ta en promenad i det fina vädret! Rensa skallen lite!
Hej Svejs

Levande lik

Idag har jag sett ut som ett levande lik hela dagen. Tog mig en dusch för en timma sen för jag kände att det var välbehövligt!
Idag har jag pratat med mamma större delen av dagen, och jag har även hunnit med att prata med Tina! Det kändes väldigt bra! Saknar dem båda så otroligt mycket! Vill bara komma hem och krama dem!

Ikväll skall jag på mitt första LCC-möte. För er som inte vet är en LCC en kontaktperson som man kan vända sig till om man har några frågor eller funderingar. Vi skall åka till Starbucks här i närheten. Det skall bli intressant!

Jag är ganska deprimerad för stunden, så mina inlägg blir nog inte jätteroliga framöver!
Så ni vet!

Homesickness in my ass

Bajs! Idag har inte varit en bra dag, inte över huvud taget (är det ett ord förresten?). Får hoppas att Desperate Housewives kan muntra upp mig om 15 minuter. Tror jag skall gå upp och ta mig nåt gott också! Det är jag värd idag! Jag har ju trots allt varit på ett grymt jobbigt pass på gymmet idag. Instruktören var nån gammal lumpen-brud, så visst var hon tuff!

Ibland är det svårt att inse att ingenting kommer bli som förr! Jag hatar förändringar!  

14 November

God kväll!
Nu är jag hemma från en heldag inne i city och jag är trött. Har gått en del, vilket man brukar göra när man åker in till Manhattan. Jag, Emma, Bettan och Elin gick till det dära "spa-stället" som jag pratat om och vi fick oss varsin hårklippning, ansiktsbehandling, vaxning av ögonbryn och "manikyr". Det var nog den sämsta manikyren jag någonsin fått (av de 2 jag fått i mitt liv:D) och klippningen tog kanske 10 minuter. Till en början var de väldigt trevliga mot oss, men sen när de försökte lura på oss en massa andra jäffla saker som skulle kosta rövmycket och vi inte ville ha det så blev dem inte lika trevliga. T.ex. så blåste de mitt hår efter klippningen och tydligen skulle det ha kostat 20 dollar, men jag vägrade betala. Vafan det får de väl säga innan då lr?! Ofta man inte alltid blåser håret efter att man har klippt sig! 
Jaja, jag tänker inte gå tillbaka dit ialla fall så de får gärna hata mig. :D Jag är nöjd iaf. Fick allt detta för 40 dollar = ca. 300 kr vilket jag tycker är värt. 

Nej hörrni, nu skall jag nog ta och sova faktiskt. Skönt att lägga sig i tid en lördag. Jag och Lindsay skall till gymmet imån 9.45 så det gäller att jag får min sömn så jag orkar med passet! :) 
Ha det gött!  


Heeeelg

Äntligen är det helg! Inte för att vecorna här är så speciellt jobbiga, men det är ändå skönt med helg. Denna helgen blir go så det är kul! Jag har kommit på att jag typ inte har några kläder, så därför är mitt mål med denna helgen att shoppa så mycket nya kläder som möjligt. Inte typ klänningar och sånt som jag typ inte ens använder på vardagarna, utan vanliga vardagskläder. Jag hatar att känna att jag inte har några kläder, bläää! Liksom, det hänger hur mycket som helst där nere, men jag vill inte använda något. :D hahah..Så därför är mitt mål med den här helgen att shoppa!

Å herre min gud va det blåser där ute. Nästan lite stormvarning på den "blåsningen", asså den vindpusten som kom precis just nu (kom inte på nåt bättre ord). Det hade varit spännande om det kom en tornado eller nåt.




Idag har jag pratat med min kära vän Mikaela Hansson. Det var kul! Jag presenterade henne för Julia, men Julia var nog blyg för hon sa inte så mycket. Jag måste säga att jag älskar skype! Man känner sig inte lika långt borta när man pratar med dem där hemma på skype. 
Dagens ros går alltså till Skype!

Idag är det fredagen den 13e. Hoppas inte det kommer nån och skjuter mig på tåget till Emma! 
Önska mig lycka till! 


12 November

Jahopp, då börjar ännu en vecka att lida mot sitt slut. Det är helt stört va veckorna springer fram här borta. Snart kommer jag hem allihopa;).
Idag har varit en väldigt slapp dag. Julia var ju i pree-school på förmiddagen så då tog jag mig en springtur, sen hade hon en lärare här och sen sov hon middag. :D Så jag har inte gjort så mycket idag faktiskt.
Imorgon skall jag nog åka till Emma på kvällen och sova där, sen på lördag åker vi in till city. Det skall bli väldigt spännande att se hur Emma bor. :D

Just det, jag säger som Emma, jag vet att en del läser min blogg så det hade varit skoj om fler kunde kommentera. :) Annars kanske jag slutar skriva min blogg hörrni, och det vill ni väl inte? :D:D

Nu skall jag ta och läsa min New Moon bok, eftersom den har premiär nästa vecka. Weeei, jag längtar!

Sov gott till er som fortfarande är uppe! God Morgon till er som snart skall gå upp!  

Hurtbulle

Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv idag. Trots att det typ spöregnar ute så tog jag mig ut på en springrunda i 50 minuter. Hur bra är inte det då? Och nu sitter jag och äter soppa bestående av en gul lök, en potatis och 10 minimorötter. :) Jag känner mig riktigt nyttig nu, vilket är så skönt. Jag känner liksom att jag mår mycket bättre när jag tränar och äter hälsosamt. Jag skall se till att det fortsätter så här nu!

Detta var bara ett litet "PS" inlägg. :) Nu sitter jag och väntar på att Julia och hennes lärare skall komma upp ur källaren så skall jag ta och lägga henne för hennes "nap" (middagssovning eller va fasen man säger). Jobbigt jobb jag har va;)?


You belong with me

Haha...detta är min favoritlåt för tillfället. You belong with me med Taylor Swift! Den e typ rolig på nåt sätt!
Idag har Julia inte varit så snäll. Hon vart ganska gnällig större delen av dagen, vilket aldrig är roligt. Jag tror det beror på att Jamie var ledig idag med och alltid när hon är hemma vill hon ju såklart bara vara med henne. Men men...hon har sina ups and downs, but who doesn't?!
Nu ikväll följde jag med Lindsay till ett gym ca 15 minuter här ifrån. VI gick på ett jättekul och jobbigt pass, så jag tror faktiskt jag skall köpa ett gymkort på detta gymmet. Det är så himla mycket roligare än att bara vara i vårt lilla gym vi har här i området. Skall nog testa på nåt mer pass innan jag köper!

Just det, enligt vår våg där uppe har jag gått ner 4,5 pounds sen i lördags, vilket är ca. 2 kilo. Haha...om detta nu stämmer är det ju väldigt bra, men jag skulle kunna tro att dessa två vågar är olika på nåt sätt. Tror jag kan ha gått ner typ max 1 kilo, menmen. We'll see. Jag skall på ett möte på fredag så det blir spännande!

Nu skall jag nog sova för mina ögon håller på att åka ihop!
Ha det så bra! =)

He's just not that into you

God afton!
Nu har jag och Jamie precis kollat färdigt på "He's just not that into you". En riktigt mysig och rolig film, som jag rekommenderar till alla tjejer där ute (om ni inte redan sett den). Alan är iväg på en jobbresa nu fram tills torsdagnatt, så vi valde att titta på en tjejfilm nu medans han var borta. Ett bra val av oss!
Ååh, jag har fortfarande inte köpt någon kamera, så jag har inga bilder att visa er, men jag skall försöka att köpa en innan helgen för på lördag skall jag typ på spa. :) Jag skall klippa mig göra manikyr, pedikyr m.m. Det skall bli nice!
Bye!

Soooo funny

Denna dagen har varit bra! :) Julia har varit snäll (förutom vid lunchen när hon inte ville äta) och jag har ätit nyttigt. Weeei! Jag känner hur mina glädjehormoner sprudlar inom mig, haha! Nä men skämt å sido, jag känner mig väldigt nöjd idag. Vi har precis ätit middag och jag har t.o.m. 7 points tillgodo. Hmm..skall jag spara dem till helgen eller gå och äta lite av mitt godis? :) Det blir nog till att spara, i alla fall några points. Kanske tar mig en liten godisbit!

Om ni undrar över min rubrik så säger Julia så hela tiden. Jag skall försöka spela in nån gång när hon säger det, för det är så himla gulligt.
Idag har jag varit borta i 6 veckor, alltså 42 dagar. Det är sjukt va tiden går fort! Om 6,5 veckor kommer Jennifer hit. Det kommer gå sjukt fort fram tills dess! Läääängtar!


Fars Dag

Idag är det fars dag! :) Så därför tänker jag tillägna detta inlägget till min kära fader, som jag tyvärr inte kan vara hemma och tillbringa denna dagen med!
Ha en bra Fars dag pappa! Jag tänker på dig!


Besök på IKEA

Jag trodde aldrig jag skulle uppskatta IKEA så mycket som jag har gjort idag, på ett sätt. På ett annat sätt uppskattar jag dem inte, för de får mig att vilja äta onyttigt. Bilar, Kexchoklad, Ballerina, Chokladbollar, Kladdkaka, Julmust, Pepparkakor, you name it, fanns det att köpa där. Bajs! Jag som skulle börja med Viktväktarna idag, vilket jag iof också har gjort! Jag köpte faktiskt bara knäckebröd, kaviar och ost på IKEA. :D Nästan lite stolt över mig själv! 
Det var ju tänkt att jag, Sophie och en till svensk tjej som heter Michaela skulle åka och möta Emma och hennes kompis Jessica på Ikea, men de hade ingen bil så vi for till Roosevelt field mall (Jag lär mig Sophie;)) och strosa runt istället. 
Det har varit en mycket chill dag, vilket jag gillar! Har inte dirket haft en lugn helg på ett tag, så jag kände att det var dags för det nu. Nu på kvällen har jag jobbat, så Sophie kom hit och vi kollade på The Proposal när Julia hade lagt sig. :) En rolig film! Sen kollade vi på några avsnitt av Svensson Svensson och jag bara älskar Gustav Svensson! Det finns ingen roligare man än honom! 

Just det, imorse åkte jag och Lindsay till en sjö här i närheten och tog oss en morgonpromme i det assköna vädret innan vi for på vårt första viktväktar-möte. Det gick bra! De typ pratade om saker som får en att vilja äta och vad man kan göra för att stoppa dem. :D haha...det var ganska motiverande iaf när det var folk som sa att de gått ner typ 30 kilo på några månader. Nu fan skall jag också göra det! Okej, inte 30 kilo, men mitt mål är att gå ner ca. 17 kilo. ;) Önska mig lycka till! 

Sov så gott kära människor! (Antar att ni redan sover och skall snart gå upp:D). 
God Natt! 

Fredagsmys

Godkväll!
Ja, då har ännu en vecka gått och jag sitter här i min kära säng. Skall snart pysa ner till sängs, men tänkte att jag kunde skriva några rader i min kära blogg först.
Idag har varit en soft dag! Började med att jag tog en promenix i det härliga höstvädret. Älskar när det är soligt men kallt ute, framför allt när man tar promenader, för då är luften så himla frisk. Det var ju egentligen tänkt att Emma skulle komma till mig under dagen, men hon åkte vilse ute på motorvägen:D:D. Sen kom Julia hem och jag la henne för att sova middag. Det var i princip det enda jag behövde göra idag i jobbet! ;) Ibland är livet tufft!
Nu ikväll åkte jag, Lindsay och Annabel till en outlet här i närheten och åt middag och gick runt och kollade i affärer. Jag köpte mig ett par Uggs (de är inte just märket uggs, men tror alla fattar om jag skriver uggs:D) och en tröja. Tröjan kostade bara 10 dollar så det var ett kap!
Efteråt åkte vi och satte oss på Starbucks och bara tjötade! Jag känner mig dock ganska utanför när jag umgås med dem två har jag kommit på. De sitter alltid och bara pratar med varandra känns det som och varje gång man skall säga nåt avbryter de en. Det är väldigt störande! Om det inte blir bättre får jag se om jag fortsätter att umgås med dem, för jag hatar när man känner att man inte existerar!

Imorgon skall ialla fall jag och Lindsay på vårt första vikt väktar-möte, weei. Vi skall börja dagen med att åka till nån strand och motionera lite.  Jag e faktiskt väldigt exalterad över det här. Mitt mål är att gå ner 17 kilo, vilket jag fasiken skall klara av. Bara de säger vad jag får och inte får äta så skall det nog gå bra. Så vem vet, om jag klarar av det här kommer ni nog inte känna igen mig när jag kommer hem. HAHA..man skall inte ropa hej förräns man är över ån, men jag känner verkligen att detta kommer gå bra. Vafan, jag har ju huuur mkt ledig tid som helst, så lite träning kan jag nog klämma in. 

Hoppas ni alla får en trevlig helg. Jag skall åka till Ikea imorgon med Sophie och en tjej som heter Mikaela (tror jag) så skall vi möta upp Emma och hennes kompis Jessica. Weei...swedish food! I'm so excited!

Ha det gött!  

Körlektion nr. 2

God afton!

Idag har jag och Jamie varit ute och kört lite igen! Det gick väldigt bra denna gången (varför det nu inte skulle göra det;D). Det enda är att det är så ovant med automat. Jag tror alltid att jag måste trycka ner kopplingen när jag startar och typ att jag skall växla. Men det är väl det enda, så det vänjer jag mig vid nog snart.
Utöver det har det inte hänt speciellt mycket idag. Julia var i skolan på förmiddagen så då tog jag mig en powerwalk i en timma, vilket var såååå skönt.

Haha, idag var Alans föräldrar över och passade Julia ett tag och varje gång jag träffar Alans pappa börjar han prata om "The girl with the dragon tattoo", alltså män som hatar kvinnor (fattar inte varför de inte kunde översätta den till "Men who hate women":S). Han läser tydligen den boken nu och tycker att den ör sååååååå bra. :D Haha...det är så kul att han börjar prata om den varje gång jag är i närheten. Typ bara för att jag e svensk eller nåt.

Imån tror jag att Emma skall komma hit över dagen. Det hoppas jag i alla fall:).
Nu sitter jag här och äter av mitt svenska godis! Eftersom jag skall börja med viktväktarna på lördag måste jag ju äta upp mig lite innan, HAHA!

Ha det gött kära människor!

Cheesecake factory

God dagens!
Idag är det redan onsdag! Veckorna går fort fram vill jag lova! Ikväll skall jag, Lindsay och Annabel åka till Cheesecake factory och käka middag. Annabel fyllde år i måndags så vi skall åka och fira henne. :) Jag tänker dock ta det billigaste dom har, typ en sallad, för jag skall fasiken börja spara pengar nu. Måste ju köpa en ny kamera bland annat, så jag har inte råd med dessa lyxigheter hela tiden.

Idag var jag och Lindsay på en lekplats ca. 10 minuter bort med Julia och Lindsays barn Jordan. Så himla söt är hon Jordan! Typ världens sötaste unge! :) T.o.m sötare än Lena, höhö (Tina du fattar)! Jag måste säga att jag tycker lite synd om Lindsay. Hennes familj typ kör med henne hur mycket som helst. Hon tar hand om barnen hela dagarna + att hon städar, tvättar ALLAS kläder osv. Det är helt sjukt! Det värsta är dessutom att mamman i familjen är hemmafru. Hallå eller?! Aja, jag får se till att muntra upp henne lite! :)

Ha det gött mina vänner!




Trötter

Åh gud va jag e trött! Idag har jag verkligen jobbat! Den enda rasten jag har haft idag var när Julia sov middag, så jag har jobbat mellan 8-13.30, 16-20 typ. Så brukar det vanligtvis inte vara på tisdagar, men Julia hade ingen skola idag och Jamie och Alan var tvungna att gå på en sak nu på eftermiddagen, så jag fick jobba extra. Men trots att jag är trött så är ajg glad att jag har jobbat så mycket idag. Julia är så himla söt och jag känner att vi kommer närmre varandra för varje dag. Hon är så söt det lilla krypet!

Idag åkte jag och Julia till ett slags lekhus med Johanna och hennes två barn (Jamies systers aupair:D). Det var ett jättebra ställe för barnen där de kunde springa omkring och stöka och ha sig, utan att vi behövde göra någonting. Så jag och Johanna satt där och hade det gött! Nu är jag dock väldigt trött så skall nog ta och läsa i min New Moon-bok och sen nana!

Just det...på lördag skall jag följa med Lindsay till ett Viktväktarmöte. Hon sa det till mig idag att hon skulle gå med där, så då kände jag: Vafan kan inte jag också göra det för! Det kostar typ 30 dollar i månaden, men går man ner i vikt så är det väl bra. :D Jag vill fasiken gå ner mina Amerika-kilon nu!

Här får ni lite bilder från idag:





Ha en bra dag!


Halloween-bilder

Nu har jag äntligen fixat ut bilderna från mitt minneskort, men kameran är typ helt paj:(. Jag får åka och köpa en ny typ nu i veckan! Bajs! Orka lägga pengar på det!

Men aja, här kommer lite bilder från Halloween i alla fall. Enjoy!


I was dressed as Lil' Lady Bug! :) = En Nyckelpiga


Haha, Emma var en fluffig människa!


Nathalie och Bettan


En rolig taxitur


Party like a rockstar


I met Catwoman


Svensken Rebecca och Tysken Andreas


Vilken helg

(Varning för ett ganska långt och tråkigt inlägg)

God afton kära människor!
Kan säga att det tar emot att skriva detta inlägget för jag är sjuuukt trött, men för att ni skall hålla er uppdaterade om vad jag har för mig här borta på andra sidan atlanten så skriver jag det för er skull.
Vilken helg jag har haft! :) Den har verkligen varit jätterolig och välbehövlig. I lördags åkte jag alltså till Bettan i Brooklyn. Det började med att jag mötte upp Emma på Penn Station, så tog vi subwayen (vettefan hur man skall säga:D) upp till ett litet café/restaurang där Bettan satt med sina vänner och drack champagne. :) Efter det begav vi oss hem till Bettan för att göra oss i ordning, och jag säger bara: FY FAN VILKEN UTSIKT KVINNAN HAR! Hon bor precis vid Brooklyn Bridge så hon ser hela Manhattan! Jag är inte alls avundsjuk. När vi var klara var det tänkt att vi skulle gå och se en parad, men det gick knappt att komma fram för det var så sjuukt mkt folk och ALLA var utklädda. hah..jag menar verkligen alla. Helt sjukt! Det var en tjej som var utklädd till en planta och så hade hon krukor som skor. Väldigt fyndigt enligt mig! Sen begav vi oss till Bettans kompis Jasmine där hon och en som heter Nathalie var. Jättesköna tjejer som jag hoppas få träffa igen!

När vi hade varit där ett tag åkte vi till ett ställe som hette Hudson Terrace som är ett uteställe. Vi stog med på en lista så vi slapp visa legg;). Där inne var det jätteskoj! Det var alla möjliga människor där inne från alla olika länder, så det var jätteskoj. Träffade många nya svenska au pairer som bor nära New York! Trevligt trevligt! 
När vi skulle gå träffade jag och Bettan en svensk kille som bodde här i NY, så vi åkte med honom tills hans kines-kompisar och åt lite gott (klockan var ca. 4 på natten vid det här laget). Där satt vi och prata med dem om allt och ingenting. De var väldigt trevliga, men jag kommer inte ihåg alls vad de hette. Alla såg likadana ut och hette likadant. Ens namn lät som Ikea, så jag döpte honom till det! :) 
Vid 6-tiden var vi alla väldigt trötta så vi beslutade oss för att åka hem, vilket jag var väldigt glad över för jag hade sjuuuukt ont i fötterna av mina jävla skor. Jag beundrar verkligen människor som kan gå runt i högklackade skor utan att få ont i fötterna.

Aja, det var en väldans lyckad kväll i alla fall. Kanske inte för alla, men äsch! 8-)
Nu sitter jag här och väntar på att Desperate Housewives skall börja. Efter det blir det bums i säng, för jag sov kanske max 2 timmar inatt.

Ni skall få se bilder från kvällen, men min kamera har beslutat sig för att krångla en del. Därför har jag inte kunnat lägga upp några bilder! :(

Hoppas i alla fall att ni hade en trevlig kväll igår! :)
Puss och Kram

ps. Jennifer har bokat biljett hit nu, så den 25e December kommer hon hit. Weeeeeeei:D. Det kommer bli så kul! ds.

RSS 2.0