Dag 4, trööött!

Har ingen ork till att uppdatera bloggen, men för er som är intresserade så går det rätt bra med dieten. Idag känner jag mig dock jätteseg så har inte orkat träna. Får se om jag får ork till att göra det imorgon!

Hej då!

Dag 2

Hola!

Idag har det gått bra skulle jag vilja påstå! Började dagen med min vaniljshake, sen drog jag till K-mässan där jag köpte med mig lite frukt hem som jag smaska på! Till lunch åt/drack jag soppan som jag tycker är riktigt god..man kanske inte blir jättemätt men den slinker ner i alla fall, vilket alltid är ett plus:D. Efter det drog jag och Carro till gymmet och var där i ca. 1 timma! Sen har jag ätit en sån bar och druckit hallonshaken, vilket var hela min dag! :) Känner aldrig att jag är jättehungrig, men är typ småsugen på saker hela tiden. Då blir det att jag dricker en kopp te, vilket är ett tips till alla människor! :)

Nu skall jag gå ut med min kära hund, som för övrig fyller 3 år idag! Grattis Snoddas, hihi! :D

BYEBYE


Dag 1

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag! Har inte kännt mig överdrivet hungrig, vilket är bra. Detta har jag ätit hittills:

Frukost:
Drack sån pulver/smoothie (vaniljsmak...väldigt god)

Mellanmål:
Ett äpple

Lunch:
Potatis- och pörjolökssoppa

Mellanmål:
En bar (tror det heter så:D)

Middag:
Sånt pulver igen fast med hallonsmak

Sen har jag ätit lite cassewnötter som mamma hade här hemma!
Som träning idag har jag varit uppe i Bunketorp och gått 6,5km + att jag gick dit och hem! :) Det blev en promenix på cirkus 2 timmar. Bra gjort av mig! :)
En hyffsat bra dag då med andra ord. Dock är det ett tag kvar av dagen, så jag kommer nog äta nån mer frukt eller nåt.

Ha det gött! =)



Nu jääääävlar!

Hej hopp!

Jag vet att jag suger på att uppdatera min blogg, men jag har liksom ingenting intressant att berätta! Men nu är det som så här att min vän Carro och jag skall köra en diet nu i 2 veckor. Vi skall testa på sån där Modifast som man kan köpa på apoteket! Det är en blandning av pulver, soppor, bars etc. så jag tror nog att detta kan gå! Jag skall i alla fall ge det ett försök.
Jag känner mig så sjukt onöjd med mig själv nu, så det känns verkligen som det är dags att göra någonting drastiskt!

Om det är någon som har tänkt att kommentera något negativt så vill jag helst att den personen skippar det! :P Jag vill bara höra pepp nu! =) Så det så!

Önska mig lycka till! :)

RSS 2.0