Vad var det jag sa?

Haha, hade jag rätt eller angående bloggen? Har totalt glömt bort den sen sist jag skrev! Men jag skall försöka mig på att börja skriva lite oftare har jag tänkt!
Nu har jag börjat jobba på Paprika! Har jobbat nu måndag och tisdag och skall jobba resten av veckan. Det är mycket att lära sig, men väldigt roligt ändå! Personalen är jättetrevliga! Nästa vecka har jag fått ännu mer tider, fast på Paprika i Allum och det skall bli jätteskoj att jobba där. Tina säger att det är kul där borta!

Utöver jobbet har det inte hänt så mycket i mitt kära liv. Jag tränar på som bara den nu! Nu har jag bestämt mig...jag skall bli fit for fight till sommarn! Jag blir seriöst ledsen annars! Jag känner mig dock mycket fräschare i kroppen sen jag börjat träna igen, så lite resultat har det allt gett!

Nej hörrni, nu skall jag ut med hunden och sen sova! =)
Ha det göööött!

I'm back

Jag tror fasen jag skall börja blogga igen! Okej, detta säger jag en dag som denna när jag är sjukt uttråkad, vilket alltså innebär att jag förmodligen inte kommer hålla detta löftet i framtiden....men man kan väl alltid försöka! Har fått lite förfrågningar om jag skall börja blogga igen, så jag får väl göra mina fans glada!

Så, vad har hänt i mitt liv sen jag kom hem från USA?! Jo jag har fått jobb på ett ställe som heter Paprika, vilket är en är en salladsbar/café här i Göteborg. Skall dit i veckan och skriva kontrakt! Vad mer har hänt? Jag har degat, tränat, degat och åter tränat! Ja det är väl i princip så mina veckor här hemma har sett ut! Idag har OS satt igång så nu sitter jag klistrad framför tvn. Det har dock inte hänt så jättemycket ännu, men snart börjar skidskytten och den får man ju bara inte missa! :D

Nu har jag inget mer "roligt" att skriva!
Hoppas ni är glada att jag är tillbaka, höhö!
Ciaaaaaaooooo!

RSS 2.0