Andrade planer pga cyklon!

Yo motherfuckers!

Nu har det allt hant en del...tyvarr!
Det blev ingen segling for var del(buuuuuuuhuuuuu), eftersom det var pavag en massa cykloner till stallet vi skulle segla pa! Detta fick vi reda pa kvallen innan var buss skulle ga, sa pa morgonen direkt efter ringde vi och avboka! Som tur ar fick vi alla pengarna tillbaka, sa detta var ett mycket klokt beslut av oss! Nu istallet har vi akt tillbaka soderut och befinner oss nu i en liten stad som heter Noosa! Jattemysig stad verkligen! Igar gick vi runt och kollade i en massa affarer! Dock ar det sa roooovigt dyrt har i Australien, sa jag har inte shoppat sa mycket! Vantar tills Bali och Thailand, som vi for ovrigt aker till nasta fredag?! Hur fort gar inte tiden liksom? Snart ar vi val hemma igen!!!
Igar var det BBQ har pa hostellet, sa vi fick livemusik fran en jatteduktig kille med guitarr som sjong sjukt goa latar! Sedan pa kvallen gick vi in till baren! Det kandes som att vi gick pa mellanstadiet och skulle pa disco, hahah! Men efter ett tag var det inte bara Elle och en efterbliven kille som dansade, sa det blev ganska kul trots allt! Nar stallet stangde stod jag och guitarristen och sjong massa latar! Var valdigt skont att antligen fa sjunga ut lite, eftersom det inte riktigt uppskattas av mina andra resekompanjoner! =)

Nu far vi se hur lange vi stannar har, men efterat drar vi formodligen till ett stalla som heter Surfers Paradise, vilket skall vara nice! Vi far hoppas pa detta i alla fall!

Ha det fint dar hemma!

See yaaa!

Awwwwesome

Hola!

Nyss hemkommen fran Fraser Island! Det var valdigt fint och coolt pa den gigantiska on! Fanns allt fran helt klarbla sandstrander, traskomraden, "regnskogar", farliga djur m.m! Javligt coolt var det iallafall! Dock kunde vi nog alla konstatera att vi inte riktigt ar nagra campingmanniskor! Man fick sova i talt pa 1 cm liggunderlag! Min rygg klarar nu alltsa av det mesta vill jag lova! Det fanns stora spindlar, gigantiska odlor, dingos (typ som ravar), hajar m.m. Pa natterna sprang det runt sanna Dingos vid vart camp, sa man fick absolut inte ga sjalv for da kunde dom komma och attackera en (eller nat).

Var guide hette Olli och var asskon! Sjukt snall kille som var bra pa typ allt! Dock var han lite weird for han gick runt med en uppblasbar kanguru och skulle fota den hela tiden, hahah!

Imorgon skall vi aka nattbuss upp till Whitsunday-oarna for att darifran segla till Magnetic Island! Skall bli sjuuuuukt nice! Har langtat efter denna segling sa jakla lange! Nu kommer vi kunna jobba lite pa var branna ocksa, sa vi inte kommer hem som vita snogubbar i april heheh!

Ha det helt lovely!
Har far ni lite bilder! Titta och njut 8-)






















I'm in Paradise

Boun Giorno!

Nu befinner vi oss i Byron Bay och har varit har i 4 dagar! Det ar helt underbart skont har! Vi strosar omkring och har inga bekymmer! Lite Hakuna Matata pa detta skulle jag vilja saga! Vart hostel ligger mitt i stan och vi har max 5 min till stranden! Det ar asbra shopping har ocksa, dock aaaaaasdyrt sa har inte rad att kopa sa mkt! Fast igar unnade jag mig faktiskt en bikini for 48 dollar, eftersom jag verkligen behovde en! Sjukt snygg ar den!
Har traffat massa skont folk som vi har umgatts med pa kvallarna, da vi till storsta delen har hangt pa ett utestalle som heter Cheeky Monkeys! Asbra musik var det dar! For "vissa" sparade det kanske ut nagon kvall, men whatever! Vi ar utomlands sa da kan man gora galna saker!
Ikvall skall vi svanga forbi en svang hos Hanna och Lisa som fyller ar! De skall ha grillpartaj med alla sina australiensiska vanner! Det blir nog skoj! Fast for min del kommer det nog bli en ratt lugn kvall idag, for imorgon aker vi vidare upp mot Fraser Island och var buss gar 7.45 imorgonbitti! Skall sitta pa en buss i 9 timmar, wooho!

That's it for this time! Ni far lasa var andra blogg http://medenrygga.blogg.se om ni vill hora fler detaljer!
Cheers mates! =)


Picture time

Tjaaaa!

Har kommer lite bilder fran tiden vi har varit i Australien!
Enjoy mates! =)





















Ni far klicka pa dom sma bilderna! Det tog for lang tid att lagga upp dom annars och mitt talamod var inte det basta! Nu skall jag duscha for att sedan bege mig ut och gora Byron Bays gator osakra, hehe!
Kraaaaaaaaam


I'm alive!!

Tjoho!

Orkar inte uppdatera har ocksa sa jag lankar till var andra blogg dar vi har uppdaterat lite under veckan!
Adios!

http://medenrygga.blogg.se/

Surkurs it is!

Halla eller! Allt bra eller?

Idag ar jag brand! Eller mina smalben ar sjuuuukt branda :(, men jag kan faktiskt skylla pa min solskyddsfaktor den har gangen! Sa det ar inte jag som ar oansvarig :P hoho!
Idag har vi legat vid playan hela dagen! Har varit helt underbart vader, sa nu har vi antligen fatt lite farg!

Igar var vi antligen ute, woooho! Vi gick till ett stalle som hette World Bar som var valdigt stort! Dock spelade dom samma musik pa alla olika vaningar och det var inte direkt bra musik, men asch! Ar man go och glad spelar inte musiken sa stor roll ;)! Och jag maste verkligen saga att jag ar helt fascinerad av hur snygga alla australiensare ar! Ser en ny snygg hela tiden typ, haha! Sa till er dar hemma, bli inte forvanade om jag hittar mig en heting och stannar har ett tag!

Nu sitter vi har pa ett hostel inne i Sydney och skall imorgon aka pa ett surfcamp upp mot Byron Bay! Det skall bli sjukt kul! Dock kommer jag se ut som en jaffla valross nar jag forsoker mig pa att komma upp pa surfbradan, men det ar sadant man far ta! Folk far helt enkelt acceptera hur jag ser ut 8-) heheh!

Nej nu orkar jag inte sitta har langre for det sitter en jaffla tysk eller nat har bredvid mig som later som en alien eller nat!
Ha det underbart dar hemma sa uppdaterar jag er nar veckan ar slut! 
Pusssss 

just det, kom pa en kul grej! Micka traffa en kille igar som hette Bacon! Dock kom inte jag riktigt ihag vad han hette idag, sa jag trodde han hette Bratwurst! heheh, det var lite kul! Blir forvanad over hur kurkad jag ar ibland! Har umgatts for mycket med Tina! hihihii
Skall forsoka att lagga ut lite bilder nasta gang! Blir roligare for er da ;D
Adios!


There's a shaaark in the waaater

Hej hopp!

Blir en liten snabb uppdatering har nu! Idag har vi varit pa ett Zoo i utkanten av Sydney! Det var ballt! Dock var det sjuuukt varmt! Holl pa att smalla av! Igar var vi inne och turistade i Sydney vilket var ballt! Operahuset ar sjuukt coolt!

hahahah..idag hande det roligaste pa lange! Jag stod framfor en busstabell sa kommer det fram en snubbe och mumlar nagot pa australiensiska som jag inte fatta!
Sa jag svarar: I'm sorry! I'm not from here so I don't know! hahah
sa visade det sig att han hade sagt: Can you move so I can read?
hehe det var sjukt kul under stunden ialla fall! Skamdes ratt mycket efter det!

Aja, ikvall blir det visst inget party for alla ar trakiga och sega =P men imorgon skall mitt partybegar fasen stillas!

Btw sa finns det sjukt mycket snygga killar har! Sag typ vaaaarldens snyggaste forut! Det var kul!

Ha det gott!
Kram =)

Hi there mate!

Yooooo!
Antligen ar vi framme! Flygningarna gick galant, forutom att jag inte kunde somna och pa 14-timmarsflyget hamna jag bredvid en som lika alladin sa kunde ju bara luta mig at ena hallet, vilket ledde till nacksparr! Iiiiinte okej! Men har sitter jag, alive!

Idag har vi haft en valdigt slapp och skon dag! Det borjade med att Emmas pappas kusin, som vi nu bor hos, kom och motte oss pa flygplatsen! Valdigt skont att nagon kom och motte en pa flyget, eftersom vi var 5 trotta tjejer som inte hade nagon aning om vart vi skulle! Sedan akte vi buss med en skon australiensare, som inte tillat oss att vara tysta! Dessutom fattade man inte ett skit av vad han sa, sa det blev valdigt svart att halla en konversation! Men han var rolig i alla fall!
Efter att vi hade kommit fram bestamde vi oss for att dra ner till beachen och bara slappa! Sjuuukt gott var det! Stora vager som bara den och valdigt stromt i vattnet, sa man far allt ta det forsiktigt sa man inte dras med ut och blir uppbiten av alla hajar! Blasigt och disigt som det var tankte jag att jag inte behovde smorja in mig allt for mycket, men tyty! Har en asful och ojamn branna nu som sticks, sa hadanefter blir det solskyddsfaktor 100 som galler for mig;)!

Imorgon har vi bestamt oss for att dra in till Sydney och glida runt! Pa kvallen hoppas jag att det blir en riktigt go och harlig utgang for jag ar sjuuuuukt partysugen!

Ha det sa underbart dar hemma i snon som jag horde det hade kommit mer av idag! Jag skall njuta som bara den i denna harliga sol!

Puss och kram Jan Banan ;)

Idaaaaaag

Tjabba!

Today is the day! Idag beger jag mig till lite varmare breddgrader! Är helt stissig!
Packningen är klar(tror jag?!) och jag är redo för lite äventyr! Dock lovar jag att jag kommer glömma någonting, men det är ju iof inte världens mest U-land jag åker till nu i början! Jag överlever nog!

Nu skall jag ner och avnjuta min sista svenska frukost på 3 månader!
Ha det underbart kära vänner så hörs vi när jag är somewhere else, hihiihhi!


yooo

Det kommer också att uppdateras på: www.medenrygga.blogg.se

En gemensam blogg för oss girls!

Pusssss


Nervositet

Tjoho!

Nu börjar det närma sig avgång och resfebern är total! Känner mig stressad, men vet inte riktigt vart jag ska börja! Känner mig iaf otroligt peppad inför resan nu...det vill jag lova er där hemma! Lyssnade på lite partymusik förut och fick då upp en väldigt vacker bild i huvudet av oss tjejer som partar i sommarkläder med snygga australiensare (jag ber om ursäkt för er äldre läsare, men om ni skall fortsätta läsa min blogg får ni acceptera att jag kommer att skriva om alla hetingar där borta). Dock kommer mina tankar och mardrömmar om hajar tillbaka typ varje gång jag skall sova! Veeeeeet att chansen att bli hajbiten är minimal, men wtf! Jaja, det löser sig nu!

Nu skall jag avnjuta en god tacos med några kära väninnor innan jag börjar packa på riktigt imorgon!

Adios!

Hallå eller!

Tjoohoo!

Emma is back! Hur kul är inte det liksom? Jag tänkte ta upp denna bloggen igen eftersom jag åker på en liten resa nu på måndag 10 januari! Om du är intresserad av att läsa om hur jag har det och vad jag gör så tycker jag att du skall fortsätta läsa min blogg!  
Åker ju till Australien 10 jan - 11 feb, Bali 11 feb - 1 mars och Thailand 1 mars - 31 mars! Skall bli otroligt gött!

Nej hörrni! Nu har jag ingenting mer intressant att skriva för denna stunden så vi hörs väl nästa vecka när jag är in the land down under!!

Arrivederci! :)

RSS 2.0