Hemma

Tjoho!
Nu vart man äntligen hemma! Sitter här i soffan nu och göttar mig! För er som är intresserade så gick flygresan hem bra, förutom att jag spydde en massa och svimmade nästan så de fick komma med syrgas. HAHA, men utöver det så gick allting bra. Väntan i London gick väl inte så jättefort, med tanke på att jag inte orkade göra någonting efter allt detta drama på flyget. Så jag satt där på en stol i ungefär 6 timmar och stirrade på tavlan där min gate skulle komma upp.

Jaja, nu är jag hemma i alla fall och imorgon är semestern över för min del. Skall sätta mig och skriva på mitt CV nu snart har jag tänkt och sen i veckan skall jag åka runt och söka lite jobb. Träningen skall jag också sätta fart på. Tror jag skall bege mig till Sportlife och köpa mig ett gymkort imorgon! =)

Hoppas ni alla har det bra! =)
Pussssss

(Hoppas ni är nöjda nu mamma och pappa:D)

The last night

Nu sitter jag här...om 24 timmar har mitt flyg precis lyft! Det känns ganska skumt måste jag medge! Jag vet inte om jag är besviken på mig själv för att jag åker hem, eller om jag är glad?! Kanske lite både och?! Men i vilket fall så åker jag hem imorgon och just för tillfället känns det väldigt skönt. Det skall bli kul att träffa alla igen!

Idag har jag packat ner alla mina saker, så nu är mina väskor fullpackade. Tror jag kommer få liiiiite övervikt, men bara lite;). Var och fikade med Sophie och Michaela på Starbucks ikväll, vilket var mycket trevligt. Kommer sakna att åka till Starbucks på kvällarna och bara tjöta! Michaela berätta dock att när hennes kompis hade flygit med samma flygbolag jag skall flyga med så hade hon haft tv och grejer i stolen framför sig, så nu ser jag fram emot flygresan lite mer. :) Sen är det tydligen asbra shopping på flygplatsen i London, så det ser jag med fram emot haha!

Nu skall jag ta och sova!
Vi hörs hemma i Sverige people!


I Pop, I Rock, I Dance

Tjoho!
Förlåt för dålig uppdatering, men I've been busy! Nu sitter jag här själv i min säng, utan Jennifer. Måste säga att det känns väldigt tomt! Vi har haft så himla roligt denna veckan så jag vet inte vad jag skall börja berätta om.
Nyår var jättelyckad! På dagen gick vi runt med Jennifers kompis Andreas och hans amerikanska vänner som var jätteroliga. Sedan åkte vi hem till deras hotell och förfesta där lite. Det var sedan tänkt att vi skulle dra till Time Square, men det hade nog typ 2 miljoner andra människor också tänkt så det blev inte så. Så vi åkte tillbaka till deras hotell och hade det jävligt skoj där istället. Måste nog säga att det typ var den roligaste nyår jag någonsin varit med om. Dagen efter kanske inte var jättekul, men vafan! Man får vara ung och dum ibland!

Nu denna helgen bodde jag och Jennifer på samma hotell som de andra, så vi har i princip hängt med dem från torsdag - söndag. Kommer faktiskt sakna dem, för de var grymt schyssta och roliga! Igår gick vi till en klubb inne på Manhattan och var väl där fram till klockan 5 på morgonen. Sedan åkte jag, Jennifer och Andreas hem och lyssnade på Håkan! :)
Idag har vi bara gått runt inne i stan och haft det trevligt. Jag har nog dock aldrig frysit så här mycket som jag har gjort idag. Jag var typ nära på att börja lipa ett tag, för det kändes som att jag skulle dö!

Nej nu, mina kära läsare! Nu är det dags för mig att få mig lite sömn, eftersom det inte blivit så mycket av det denna helgen!
Lär nog inte uppdatera så mycket mer innan jag åker hem!

Puss på er! =)

RSS 2.0