I'm alive

Tjenis!
Ville bara tala om för er att jag lever och jag mår bra! Jennifer är här nu och vi har det jättebra! :D I helgen var vi inne på manhattan båda dagarna. Vi shoppade, gick till Time Square, shoppade, gick en liten promenad till Central Park, shoppade, åt på jättegoda restauranger och shoppade ytterligare lite till, höhö. Eftersom Jennifer redan har varit i NY en gång och jag redan har varit här i 3 månader så blir det inte så jättemkt turistande, vilket är rätt gött för då kan vi bara göra allting vi känner för.
Idag skall vi åka till Cheesecake Factory och äta middag, sen på torsdag-fredag skall vi bo på hotell inne i city:), vilket vi även skall göra lördag-söndag. Det kommer bli jättekul! Det är så himla skönt att ha henne här, även fast jag längtar hem så tänker jag inte lika mycket på det nu när hon är här.

Hoppas att ni alla mår bra där hemma! 
Pussssss och kraaaaam <3 

Juldagen

Tjoho allihopa! Sorry för dålig uppdatering av mig, men jag orkar typ inte skriva i bloggen längre.
Igår var det i alla fall julafton, vilket inte direkt firades från min sida. Lekte med Julia på dagen ute i snön och hade det trevligt och sen på kvällen bytte jag julklappar med Jamie och Alan. Jag fick 50 dollar på ett ställe som heter Sephora, som har typ smink, parfyme, hårgrejer osvosv:), och så fick jag ett presentkort för att göra manikyr + massage och varm choklad. :) Jag blev jätteglad! :) Skypade lite med familjen också, så jag hade det allt trevligt igår.

Idag tog jag tåget klockan 10 in till Pennstation för att åka vidare till Newark airport för att möta upp Jennifer. Allt gick jättebra och vi fann varandra tillslut! :) Det var så himlans kul att träffa henne! Har verkligen saknat det lilla krypet! Nu ligger hon där nere i min säng och sover, vilket betyder att hon förmodligen kommer vakna vid klockan 5-6 imorgonbitti. Därför skall jag passa på att titta klart på Paradise Hotel Danmark som jag har 4 avsnitt kvar att titta på. :D 

Ha det gött kära vänner! 


 

Dan före dopparedan

Ja, då var det julafton imorgon! Det var ju skoj för er där hemma, men mindre roligt för mig här borta som inte kommer fira den dagen. Jag får försöka att tränga bort att det är julafton i mitt huvud, så att jag inte blir deprimerad. Imorgon blir förmodligen en helt vanlig dag för min del. Får dock börja jobba vid klockan 9, så lite sovmorgon får jag allt.

Idag åkte jag och Sophie till vårt kära Cheesecake factory. Jag testade på en tacokyckling för ovanlighetens skull. Den var mycket god. Vår servitör blev väldigt fascinerad av att vi kom från Sverige och jobbade som au pairer här, så han fick lite extra mynt i dricks som han sedan alla tappade ut på golvet haha:).

Nej nu blir det väl några avsnitt Paradise Hotel innan jag skall lägga mig och nana! Hoppas att ni alla får en mycket trevlig julafton! Ät lite extra julmat för mig! =)

GOD JUL!


22 December

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Jennifer födelsedag! Hurra Hurra Hurra!!! Grattis min vän! Vi ses på fredag, weeei! :D Glöm inte din kamera, för min är sönder! :D

Idag har varit en rätt skön, men seg dag. Julia var till pree-school och sen hade hon en lärare här, så det har blivit väldigt mycket fritid för mig. Det har alltså blivit en hel del dansk tv idag (den danska säsongen av Paradise Hotel:D). Jag är helt inne i det programmet nu, så jag kan inte sluta titta! Tur att det är en del avsnitt kvar så jag kan sysselsätta mig fram tills på fredag!
Idag blev jag dessutom väldigt glad när Jamie kom in med posten, för jag hade fått post! Weeeeeei! Min kära mor och far hade skickade lite tidningar och godis, som jag uppskattade väääääldigt mycket. Fick alladin-hjärtan som jag redan har börjat smaska lite på. Mums!

Snart är det julafton och jag känner att jag kommer få en hel del hemlängtan på torsdag, framför allt nu när ni har massa snö där hemma och julkänslan är bättre än någonsin (antar jag?!). Men jaja, på fredag kommer Jennifer hit och det är den bästa julklappen jag kan få. Då skall vi äta tacos och dricka glögg....bra kombination? Sen till helgen blir det city för vår del och det skall bli så kul!

Nej hörrni, nu är det danska som gäller på min dator. Paradise Hotel is next! Må så gott!

Btw, Julia har varit helt hysterisk de senaste dagarna. Hon säger hela tiden att någon skall bära henne och gör de inte det och hon inte får som hon vill så skriker och gråter hon, stampar i golvet, kastar grejer på golvet, osvosv. Det är väldigt jobbigt, men någon gång måste hon lära sig att hon inte kan få allting hon vill. Tråkigt men sant! 

Heeeej då! =) 

The snow is here

Nu är snön äntligen här! Det är hur mycket snö som helst ute, och jag kunde inte ha varit gladare! Jag har dock inga bra kläder för att vara ute i snön, men äsch! Man får göra det bästa av situationen och ta på sig så mycket man kan!
I förmiddags gick jag över till Lindsays hus och lekte lite med henne och hennes barn i snön. Det var mysigt, men kallt! Brrr..mina fötter var som två isbitar när jag kom in förut. 
Det är typ värsta kaoset i New York idag. Massa flyg är inställda och tågen är försenade. Men trots snön skall Sophie och jag försöka oss på att åka till Outleten ikväll och titta på bio. Det har kommit ut en ny som heter "Did you hear about the Morgans" men Sarah Jessica Parker och Hugh Grant som verkar jätterolig. Jag skall fasiken köpa godis till bion, för just nu är jag så sjukt sugen på choklad! 

Asså jag kan inte fatta att Jennifer kommer hit på fredag! Det är helt sjukt va tiden går fort! Snart kommer väl jag sitta där hemma i soffan och dricka mitt te ur mina favoritlatte-glas! Men innan dess skall jag njuta av att spendera nyår med min kära vän Jennifer! 
Puss på er allesammans! 


Snöstorm

Oj min gud vad det snöar ute just nu! Jag skulle gissa på att det har kommit 2 dm snö hittills och tydligen så skall det snöa ännu mer inatt, weeiii! Jag har faktiskt längtat till snön, så jag är väldigt glad. Dock hade jag tänkt att åka in till manhattan imorgon, men jag får se hur det blir med det om det nu snöar så mycket här inatt. Amerikanarna verkar ju vara livrädda för snö, så får se om jag kan ta mig till tåget imorgon. De har ju inte vinterdäck här borta, vilket är lite förvirrande. De får typ vintrar kallare än vad våra är där hemma i Sverige, men ändå så kör de runt med sommardäck året runt:S. De är tydligen ute efter att köra ihjäl sig!

19 dagar kvar tills jag är hemma! Jag längtaaaaaaaar!!!!!   

Hemma med sjukt barn dag 2

Idag är Julia sjuk igen, så det blev för mig att passa henne ännu en dag. Igår var hon riktigt varm. Hon hade 103grader F i tempreratur, vilket motsvarar ca. 39.5 grader. Stackarn! Idag är det lite bättre, men hon är fortfarande väldigt varm! Så idag klockan 2 skall jag och Jamie ta henne till doktorn och se vad de säger.

Ikväll får jag se vad jag hittar på. Kanske tar och går på bio:). Det kan väl vara mysigt att gå själv.....ibland!

Hemma med ett sjukt barn

God morgon på er!
Idag är det torsdag och vanligtvis är Julia till Preeschool mellan 9-12.30, men inte idag tyvärr! Det lilla krypet har fått feber och är väldigt snuvig, så hon fick vara hemma med mig idag. Det är inte så jobbigt dock, för det enda hon vill göra är att titta på tv. Så jag skall väl inte klaga! Lite synd bara för jag skulle ha fått ha bilen idag. Var tvungen att åka och fixa med min amerikanska mobil...kan inte skicka sms av någon anledning! Men detta får jag göra i eftermiddag!

Just det, jag har en fråga till er. Är det någon som vet hur det funkar när man flyger med två olika flygbolag? För när jag åker hem flyger jag först med Virgin Atlantic och sedan med SAS. Innebär det att jag måste checka in mitt bagage två gånger? Jag och Sophie satt nämligen och diskuterade detta igår, så jag tänkte bara höra om det är någon som vet något om detta. Det hade ju varit lite irriterande om jag måste släpa runt på mitt bagabe i 8 timmar på flygplatsen i London....men men!

Nej jag får väl återgå till sjuklingen nu! Hon sitter dock väldigt stilla i sin lilla fotölj, så jag kan nog sitta här vid datorn lite till! :D
Bye!


Såpa-nörd

Oj vilken såpanörd jag har blivit. Eller jag kanske skall säga Paradise Hotel-nörd, för det är i princip det enda jag tittar på. Nu har jag dessutom börjat kolla på den danska säsongen av det. Den är nästan roligare:).

Nej, nu måste jag kila. Vi skall äta köttfärslimpa med mos och sen skall jag och Sophie åka till Starbucks! Ha en trevlig dag/kväll allesammans.


Slingor

Jag funderar på att göra slingor sen när jag kommer hem. Typ lite ljusbruna-aktiga! Va säger ni om det? :) Här kommer lite olika förslag! Enjoy!










14 December

Tjenixen!
Idag är det måndag, och ännu en vecka har passerat. Shiiit va tiden går fort som jag brukar säga. Måndagar är oftast väldigt sega. Då vet man att man har en ny veckas tvätt att tvätta, städning, barnpassning m.m. :D haha..det är segt!
Idag har jag och Julia lekt en del. Hon har ju fått ett nytt dockhus, så det är blivit en väldigt stor favorit bland leksakerna! =) Nu ligger hon och sover så gott i sin lilla säng. 

Jag och Sophie skall försöka att få tag på biljetter till en NY Rangers -ishockeymatch innan jag åker hem. Det hade varit så himla kul att gå på en NHL-match här alltså. Får hoppas att biljetterna inte är allt för dyra!

Nu ikväll skall jag antingen ta mig till gymmet, eller gå ut på en ordentlig powerwalk. Träningen har det blivit allt för dåligt med på senaste tiden, så skall försöka skärpa mig med detta nu. Annars kommer jag komma hem och se ut som ett jäkla fläskberg, hah!     

Happy Hanukka

Idag har vi haft Hanukka-brunch med Alans släkt hemma hos oss. Vi åt bagels, frukt och kakor och hade det mysigt. Fast alla i Alans släkt är så högljudda, så jag fick lite huvudvärk efteråt. Men äsch, de gjorde väl inte så mycket! Julia har fått ett jättestort dockhus i hanukka-present och hon äääääääälskar det. 
Denna helgen har varit en väldigt "chillig" helg från min sida. Har inte direkt haft ork att göra något. Så igår åkte jag en sväng till outletten och köpte mig två tröjor och ett par örhängen. Funderade på att köpa ett armband också, men kunde inte bestämma mig. Får fundera ett tag till=).

Idag regnar det ute, så jag skall nog bara vara inne och ta det lugnt. Jag tror vi skall beställa hem mat, så det blir en skön söndag. 
Nu är det inte långt kvar tills Jennifer kommer hit! Jag läääääängtar! =) 

   




Fredag 11/12

Idag är det äntligen fredag! Gud va jag har längtat efter denna helg! Skall bli såååå skönt att få sova ut imorgon! Okej, jag kommer säkert inte kunna sova imorgon för jag hör alltid Julia springa omkring över mig på mornarna och imorgon kommer dessutom städerskan hit, så jag kommer förmodligen höra en massa buller över mig. Men det gör väl inte så mycket. Bara jag får ligga kvar i min säng hur länge jag vill så blir jag nöjd.

Idag har jag haft en hel del hemlängtan. Det började med att jag skulle gå till gymmet, GÅ I DET SVINKALLA VÄDRET! Jag lovar er, det kändes som kanske 20 minusgrader när jag gick utanför dörren. Det var ingen rolig upplevelse, som kom att bli ännu värre. För det första så glömde jag gymkortet man behöver för att komma in på gymmet som gjorde att jag var tvungen att gå tillbaka den långa vägen hem igen. Sen när jag nästan var framme vid gymmet andra gången såg jag att det nästan var fullt där inne, och det är inget direkt stort gym. Så jag blev asirriterad och gick hem igen, i det svinkalla vädret. Därmed var jag fast i hemmet och satte mig vid datorn, som vanligt. Kollade igenom alla mina bilder på bilddagboken och började asgarva åt ett skämt som jag sa till Elle för typ nåt år sedan. Det lyder såhär:

the scientist säger:
jag är as hungrig emma
the scientist säger:
tänka sig
Emma säger:
hahah, åå förvånanade gå och ta ett riskorn då
Emma säger:
XD
the scientist säger:
hahaha

Tydligen hade jag suttit och skrattat hur mycket som helst åt detta otroligt roliga skämt. Ni som inte känner Elle br veta att hon en gång blev mätt av en vindruva, därav riskorn. Min humor är inte att leka med säger jag bara, HAHA;).

Nu ikväll kom Sophie hit och vi lagade tacos, tittade på Svensson Svensson och Idol, och hade det allmänt mysigt. Något som var väldigt irriterande med kvällen var dock att jag hade tydligen sagt att jag ville visa henne någonting på Youtube, men vi kom inte ihåg vad. Så där satt vi och försökte komma på vad detta var utan något resultat. Otroligt störande!

Nu skall jag nog gå ner och läsa i min New Moon-bok. Även fast jag redan vet allt som kommer hända så är den väldigt spännande att läsa. 
Hoppas att ni har haft en trevlig fredag där hemma och att er helg förblir likaså! Puss på er! =) 


Lista

Här kommer en liten lista på saker jag gillar och inte gillar med New York!

Gillar:
1. Folk är generellt sätt mycket trevligare än vad de är hemma i Sverige
2. Min värdfamilj! =)
3. Det går inte att inte tycka om New York City. Förmodligen världens coolaste stad!
4. De har typ 10000 tv-kanaler!
5. Det mesta är mycket billigare om man jämför med vad saker kostar hemma i Sverige.
6. STARBUCKS!!!!!!

Gillar inte:
1. Att man i princip måste ta bilen överallt
2. Folk kör som idioter!!!!!
3. Åldergräns på 21 för att dricka! Halli? Man får köra bil när man är 16 och rösta när man är 18, men inte dricka förrens man e 21? Va e det för jäffla system!
4. Att det finns så mycket onyttigt! De måste ju tänka på folk som inte kan kontrollera sitt sockerbehov! :D

Detta är allt jag kommer på för tillfället! :)


Friends the movie

It is true! Tydligen skall de göra en film av tv-serien Vänner och den skall komma ut sommaren 2011. Åh min gud va jag hoppas att detta är sant! :D
Gå in och läs själva! :D

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1216441/Friends-reunited-Stars-hit-TV-sitcom-make-movie-version.html

Ärtsoppa in my heart

HAHA...jag har bara en sak att säga: Ärtsoppa är sjukt underskattat! Sen jag kom hit har det typ blivit min favoriträtt! Jag tror många inte vågar äta det för att det ser sjukt äckligt ut, inklusive jag själv. Jag har typ alltid sagt att ärtsoppa är det äckligaste jag vet, utan att ha smakat på det. Hallå eller? Är jag knäpp? Det är typ det bästa jag vet! :D Nackdelen med det är att man blir väldigt gasig i magen, men det är väl jag alltid ändå så lite ärtsoppa på det spelar väl ingen roll?!
Min slutsats är alltså att man inte skall döma en bok efter sitt omslag. ;)

Nu skall jag snart åka till IKEA med sophie och köpa lite julmat!
Puss på er!

Cuz you have a bad day

Tjenis!
Idag hade Julia inte en bra dag kan jag tala om för er. När jag skulle lägga henne för att sova middag idag så gallskrek hon och sparkades huuuuuur mycket som helst. Asså jag blev nästan lite chockad! Jag har aldrig sett henne sån! Det känns som att varje gång jag skall lägga henne nu för tiden så skriker hon! Hon kanske är redo att sluta med sina "naps".
Det var i alla fall i detta ögonblicket som jag tänkte för mig själv: Jag skall aldrig skaffa barn. :D Hah...skämt å sido.

Nu ikväll tittade jag på finalen av The Biggest Loser och han som vann hade tappat 239 pounds, vilket är ca. 110 kg. Asså det är helt sjukt! Jag hatar att alltid när jag tittar på nåt sånt här program blir jag aspeppad, för att nästa dag typ inte bry mig. En förändring måste ske, men jag vet inte hur! HJÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!!!!!!!!

Nej nu skall jag sova!
God Natt på er! :)

Oh Holy Night

Jag får inte nog av denna låt!
Lyssna och njut!


You've got mail

God afton!
Idag har varit en väldigt bra dag faktiskt. Julia hade inget speech denna morgonen så jag fick tid att leka med henne, vilket var jättekul. Vi gick ut i det fina, men ack så kalla, vädret och gick runt. Julia tycker ju det är kul att bara se ett litet löv, så det är inte så svårt att underhålla den flickan. Jag gjorde Jello till henne idag (det är typ som brylépudding eller nåt) och det uppskattades väldigt mycket. Hon ville ha mer hela tiden. När Julia sov middag passade även jag på att ta mig en liten tupplur. Hatar måndagar, för då är man fortfarande seg efter helgen. 

Den stora händelsen idag var att jag fick ett litet paket med posten. Det var från farmor och min faster Gunilla:). TACK HÖRRNI! Skall allt smaska i mig lite choklad ikväll, för just nu är jag sjukt godissugen så det går inte att motså chokladen. Fick också en tidning, Hänt Bild, som jag skall bläddra igenom ikväll. 
Det är sådana här småsaker som man uppskattar som au pair. En liten feeling of Sweden gör att dagen genast blir mycket bättre. :) 

Idag fick jag förresten bilderna från Elin, så här får ni se hur min gårdag var! :) 

 








Söndag 6/12

Nu kommer helguppdateringen, som ni säkert har väntat på med spänning;).

Igår gjorde jag inte alls mycket. Sov till 12, pratade med mamma och pappa lite, åkte och handlade mat med Jamie och jobbade på kvällen. Det spöregnade hela dagen dock, så det var en perfekt dag att ta det lugnt på. Efter att jag hade lagt Julia kom Sophie hit och vi tittade på Robinson och sen på The Hangover. En väldigt mysig kväll var det!
Idag var det jättefint väder ute, så jag beslutade mig för att åka in till NY för att möta upp Elin. Först gick vi från PennStation upp till typ 90:e gatan, via Central Park. Det var hur mysigt och fint som helst (Btw, PennStation ligger på 34:e gatan och man kan väl ungefär räkna med att det tar 1 minuter per gata..så det var en rejäl promenad vi fick där:). Sen gick vi ner via Upper East Side och ner till Rockefeller Center för att se den kända julgranen de sätter upp varje år. Det var dock fullproppat med folk, så det man såg väl inte jättemycket. Sedan beslutade vi oss för att åka ner till Brooklyn Bridge, för att se Manhattans alla vackra ljus.
Det var en jättemysig dag och första gången jag träffade Elin i stan när det inte regna:D!

Nu sitter jag här och har precis tittat på ett roligt och spännande avsnitt av Desperate Housewives. Längtar sjukt mycket till nästa söndag! :D Tror jag skall ta och titta på ett avsnitt av Paradise Hotel innan jag somnar också.

Ni får bilder från dagen en annan dag, för jag väntar på korten från Elin! :) 
Hoppas ni alla har haft en bra helg! 
Arrivederci!  

Bilder

Här får ni några bilder från gårdagen! =)










4 December

God Morgon på er där hemma i Sverige!
Jag kom precis hem från en trevlig kväll inne i NYC. Jag, Lindsay och Annabel åkte in för att möta upp en tjej som hette Veronica som jag träffa på Au Pair-skolan. Så vi träffade henne och en kompis till henne och sen gick vi till Central park för att åka skridskor! Det var riktigt mysigt! Lägger ut lite bilder imorgon, för nu är så jag himla trött så jag dör.
Och just det, jag har sett en kändis! :D Han som spelar Nathan i One Tree Hill var och åkte skridskor i Central Park, weeei! :D Han var mycket mindre i verkligheten än vad han ser ut att vara i serien dock, menmen!

Nej nu skall jag sova! Är sjukt trött!
God Natt på er! :)

December 3rd

Idag har varit en hyfsat bra dag! Jag var ledig på dagen, så då passade jag på att ta en promenad i det underbara vädret (det var 16 grader och sol idag! Hallå, det är december???). Det var verkligen skönt att komma ut. Det känns som jag suttit inne ganska mycket nu det senaste, eftersom jag känner mig lite halvkrasslig. Det känns hela tiden som att jag skall bli sjuk, men det håller sig i det här halvkrassliga-stadiet, vilket är lite störande faktiskt. Jag blir hellre sjuk och blir av med det, än att känna mig lite småsjuk hela tiden.

Nu ikväll skulle jag jobba, men Julias mormor och morfar kom hit så jag kunde titta på Paradise Hotel istället;). Haha, morfarn börjar verkligen prata om de Män som hatar kvinnor-böckerna varje gång vi träffas. Jag lovar er, VARJE GÅNG! Det är lite komiskt! Undra om han e senil och glömmer av att han redan frågat mig samma fråga 1000 gånger innan, eller om han bara är otroligt nervös varje gång vi träffas och inte vet vad han skall prata om.
I alla fall så var Julia väldigt "Emmig" nu ikväll. Hon sa hela tiden "Emma cary, Emma go down to, Emma do this...lalala". Det är i och för sig kul att hon tycker om mig, men ibland blir det lite jobbigt! :) 

Snart skall jag nog ta och sova, men skall nog titta på ett avsnitt av Fullt Hus innan jag lägger mig. Ni vet det programmet med tvillingarna Olsen när de är barn. Det är rätt töntigt, men kul ändå! 

Här får ni lite bilder jag tog på Julia igår när vi var ute och lekte!







Idag har jag varit riktigt duktig på att blogga! Hoppas du har något att göra på jobbet nu Tina! :D


Dagens Avsnitt

HAHA, här får ni dagens avsnitt av Sunes Jul!


It's a beautiful day

Idag när jag vakna var det strålande solsken utanför fönstret. Då blir man glad! Fast å andra sidan så är jag jättesnuvig nu, så kommer nog inte orka gå ut idag. Känner mig helt tung i huvet, så det blir nog att sitta inne idag. Igårkväll fick jag nåt medel av Jamie som skall göra att man sover bättre när man är sjuk, men det funkade inte på mig inatt. Vaknade klockan 4 av att det SPÖREGNA ute! Asså det vräkte verkligen ner! Jag trodde det skulle bli översvämning i mitt rum typ. Men jag överlevde!
Ikväll skall jag jobba! Jamie skall på något möte på jobbet och Alan är ute och reser med jobbet, så det blir till att jobba för mig. Inte för att jag skall klaga, med tanke på att jag är ledig nu på dagen!

Nä hörrni, nu skall jag faktiskt ta mig i kragen och gå på en liten promenad i det fina vädret. Måste komma ut någonting!
Ha det bra!

(Detta inlägget var tillägnat Tina, så att hon har något att göra när hon jobbar:D).


Paradise Hotel

Haha, jag bara undrar hur någon egentligen kan bli besatt av det programmet? Det är ju ganska patetiskt faktiskt! Men nåväl, jag har i alla fall gått och blivit ganska så besatt av det. Planerar i princip mina dagar efter det, vilket är helt sjukt! Men men, det är ett roligt program! :)
Min favorit är Cimon, fast jag gillar inte hans partner. Och i nästa program hoppas jag att de nya killarna åker ut för de är sjukt tråkiga! Sådär, nu vet ni vad jag tycker! =)

Nu skall jag återgå till mina Swedish fish och titta på Sex and the City! :D
Puss på er!

Home sweet home

Tjoho!
Idag har jag bokat min biljett hem till Sverige! Det känns så himla skönt! Jag är verkligen nöjd med mitt beslut om att åka hem! Au pair-livet var nog kanske inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Jag tycker det blir alldeles för mycket dö-tid här hemma och eftersom jag inte har någon bil på dagarna bli det lätt väldigt långtråkigt och då får jag bara hemlängtan. Sen saknar jag alla där hemma, framför allt min familj och mina vänner! Det är helt sjukt va jag längtar hem! Jag kommer ihåg att jag sa innan jag åkte att jag inte trodde jag skulle ha någon hemlängtan, men ack så fel jag hade. Lilla Emma har blivit en hemma-gris. Hur skall detta gå när jag skall börja plugga? =)
Så i alla fall, i januari kommer jag hem! Jiho! Biljetten var lite dyr dock, men det var värt varenda öre. Nu skall jag hem!
Ikväll skall jag träffa Sophie! Det skall bli väldigt trevligt! Henne kommer jag sakna här borta! Men hon kommer ju till Sverige sen;).

Hoppas allt allt är bra med er där hemma nu i alla fall!
Puss<3

PS. Jag tror jag håller på att bli sjuk:(. Min näsa är täppt och jag har ont i halsen, bläää! DS.
PS 2. Om ni skall skicka någonting hit bort till mig, se till att det inte väger så mycket, för jag får bara ha 20 kg med mig på planet. :) DS.

RSS 2.0