Andrade planer pga cyklon!

Yo motherfuckers!

Nu har det allt hant en del...tyvarr!
Det blev ingen segling for var del(buuuuuuuhuuuuu), eftersom det var pavag en massa cykloner till stallet vi skulle segla pa! Detta fick vi reda pa kvallen innan var buss skulle ga, sa pa morgonen direkt efter ringde vi och avboka! Som tur ar fick vi alla pengarna tillbaka, sa detta var ett mycket klokt beslut av oss! Nu istallet har vi akt tillbaka soderut och befinner oss nu i en liten stad som heter Noosa! Jattemysig stad verkligen! Igar gick vi runt och kollade i en massa affarer! Dock ar det sa roooovigt dyrt har i Australien, sa jag har inte shoppat sa mycket! Vantar tills Bali och Thailand, som vi for ovrigt aker till nasta fredag?! Hur fort gar inte tiden liksom? Snart ar vi val hemma igen!!!
Igar var det BBQ har pa hostellet, sa vi fick livemusik fran en jatteduktig kille med guitarr som sjong sjukt goa latar! Sedan pa kvallen gick vi in till baren! Det kandes som att vi gick pa mellanstadiet och skulle pa disco, hahah! Men efter ett tag var det inte bara Elle och en efterbliven kille som dansade, sa det blev ganska kul trots allt! Nar stallet stangde stod jag och guitarristen och sjong massa latar! Var valdigt skont att antligen fa sjunga ut lite, eftersom det inte riktigt uppskattas av mina andra resekompanjoner! =)

Nu far vi se hur lange vi stannar har, men efterat drar vi formodligen till ett stalla som heter Surfers Paradise, vilket skall vara nice! Vi far hoppas pa detta i alla fall!

Ha det fint dar hemma!

See yaaa!

Kommentarer
Postat av: Elle

jag sjong ocksa!! en hel del

2011-01-31 @ 08:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0